Pate d'aubergines grillee
מסלטי חצילים לנו אף פעם לא נמאס: הנה עוד גיוון, הפעם חציל "רטרו", חציל עם טעם של פעם - אצלי מאוד אהבו. המתכון של מירי זורגר וכך היא כותבת: "טעמתי לראשונה פטה חציל לאחר שנישאתי, בבית של חמי וחמותי. לכל חובבי החצילים, הנה מתכון נוסף שאתם יכולים להוסיף לארסנל סלטי החצילים שלכם"
מתוך דרך האוכל (במקור החציל מוגש בצנצנת ומכוסה עם קדאיף)
מצרכים
1 חציל בינוני
4 ביצים קשות
3 כפות מיונז
2 שיני שום
מלח ופלפל שחור
הכנה:
קולים את החציל על האש עד לריכוך מלא
קולפים את קליפת החציל ומעבירים את תוכנו למעבד מזון
צוסיפים למעבד מזון את הביצים המיונז והשום ומעבדים לתערובת חלקה
מתבלים במלח ופלפל טועמים ומתקנים תיבול
טיפ שרושמת מירי באותו מקום: "כשקולים חציל על האש כדאי לעטוף אותו ברדיד אלומיניום כדי למנוע את התפרקותו של החציל"
טיפ שרושמת מירי באותו מקום: "כשקולים חציל על האש כדאי לעטוף אותו ברדיד אלומיניום כדי למנוע את התפרקותו של החציל"
pate d'aubergines
griller 1 aubergine sur le feu jsuque ce qu'elle soit bien tendre, l'plucher et mettre sa chaire dans un mixer. Rajouter 4 oeufs durs, 2 ails, 3 cas de mayonaise, du sel et du poivre et tout mixer jusque consistance de pommade. gouter et reajuster sel et poivre.
סלטי חצילים נוספים שיש בבלוג?
חציל ממולא חציל (גם טעים וגם יפה) - אחד המתכונים הראשונים של הבלוג
חצילים ועגבניות בתחמיץ - מוגש בצורה יפיפיה ומאוד מאוד טעים (המלצה לבבית) - למראת שיש מי שאמר לי שזה ניראה כמו מוח אנושי, בהתחלה נפגעתי אבל עבר לי.
סלט חצילים פיקאנטי קצת מתקתק בזכות הבצלים המטוגנים
סלט חצילים פיקאנטי קצת מתקתק בזכות הבצלים המטוגנים
סלט חצילים בתחמיץ (קבוע בשבועות האחרונים, לרוב אני חותכת לקוביות - מאוד מומלץ)
חצילים בדבש, על טחינה (מי שלא ניסה הפסיד!)
חצילים בדבש, על טחינה (מי שלא ניסה הפסיד!)
עכשיו נניח לחצילים ונצא לטיל קצת בגינה, מי בא איתי?
אחרון חביב, אני ח-י-י-ב-ת להראות לכם את הצפרדע חלה שהכינה חברתי חנה בשביל הפרשה של שבוע שעבר
גדול!!
המשך שבוע נהדר, מרילין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה