מצרכים
שני חצילים קלופים וחתוכים לאצבעות
בצל גדול חתוך לקוביות
פלפל ירוק חתוך לרצועות
. שתי כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
מלח - פלפל - פפריקה מתוקה או חריפה
בצל גדול חתוך לקוביות
פלפל ירוק חתוך לרצועות
. שתי כפות רסק עגבניות
חצי כוס מים
מלח - פלפל - פפריקה מתוקה או חריפה
שליש כוס חומץ
שלוש כפיות סוכר
מעט פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס זיתים מגולענים
שלוש כפיות סוכר
מעט פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס זיתים מגולענים
הכנה
מטגנים את החצילים בשמן, מוציאים מהמחבת
באותו מחבת מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מצרפים את הפלפל הירוק עד שמתרכך
ומחזירים את החצילים מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומבשלים על
אש קטנה, מכוסה 10 דקות
באותו מחבת מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מצרפים את הפלפל הירוק עד שמתרכך
ומחזירים את החצילים מוסיפים את הרסק, המים והתבלינים ומבשלים על
אש קטנה, מכוסה 10 דקות
מוסיפים את החומץ והסוכר ומבשלים בלי מכסה חמש דקות
מוסיפים את הזיתים והפטרוזיליה ומגישים פושר
.
מוסיפים את הזיתים והפטרוזיליה ומגישים פושר
.
.
מקור: רות סירקיס - הביאה מייקלה
תגובה 1:
אשמח לקבל המלצות וכמויות מדויקות של תיבול.
הוסף רשומת תגובה