שעועית ירוקה קצת אחרת - ניחוח של שום ושמן זית, פריכות של שקדים, ומתיקות של חמוציות..בקיצור חגיגה לחיך וגם לעיניים
מצרכים
מצרכים
חצי קילו שעועית ירוקה טרייה חתוכה משני צדדיה או קפואה
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
4 כפות רכז רימונים
רבע כוס חמוציות או צימוקים
3 כפות שקדים פרוסים
מלח ופלפל שחור
4 כפות שמן זית
4 שיני שום קצוצות
4 כפות רכז רימונים
רבע כוס חמוציות או צימוקים
3 כפות שקדים פרוסים
מלח ופלפל שחור
הכנה
בסיר גדול מרתיחים מי מלח, מוסיפים את השעועית לסיר, מבשלים מספר דקות
מוציאם, שמים אותה בקערה מלאת מים קרים, מסננים ומייבשים.
במחבט שמים שמן זית, את השום השקדים והחמוציות
ומערבבים כדקה. מוסיפים את השעועית, והרכז ומתבלים במלח ופלפל
מערבבים / מקפיצים ומגישים חמים
בסיר גדול מרתיחים מי מלח, מוסיפים את השעועית לסיר, מבשלים מספר דקות
מוציאם, שמים אותה בקערה מלאת מים קרים, מסננים ומייבשים.
במחבט שמים שמן זית, את השום השקדים והחמוציות
ומערבבים כדקה. מוסיפים את השעועית, והרכז ומתבלים במלח ופלפל
מערבבים / מקפיצים ומגישים חמים
.
.
.
מסרה ליאת114, מקור דרך האוכל - עם קצת שינויים
2 תגובות:
זכה לתשבוחות רבות. כל הכבוד!
איפה שמים הרכז רימונים?
במצרכים לא רשום מלח ופלפל, מה התיבול הנכון?
הוסף רשומת תגובה