עוד סלט שאנחנו אוהבים להגיש על שולחן שבת, תפוחי אדמה מבושלים
מוגשים ברוטב עשיר ופשוט למדי : המינז המתובלת
וגרגירי החרדל הם שעושים את ההבדל
ניראה יפה - ומתפצפצים בפה בחגיגיות
מוגשים ברוטב עשיר ופשוט למדי : המינז המתובלת
וגרגירי החרדל הם שעושים את ההבדל
ניראה יפה - ומתפצפצים בפה בחגיגיות
~
אפשר גם להגיש כתוספת לארוחה זריזה, לצד מני
נקניקים ומחמצים
נקניקים ומחמצים
מצרכים
ארבע תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
חמש כפות מיונז
שתי כפיות חרדל
פלפל שחור גרוס טרי
שתי כפיות זרעי חרדל
מעט מיץ לימון
שתי כפיות חרדל
פלפל שחור גרוס טרי
שתי כפיות זרעי חרדל
מעט מיץ לימון
מעט שמן זית
הכנה
מקלפים את התפוחי אדמה פורסים לפרוסות בינוניות
ומסדרים אותן בכלי הגשה, ממליחים ומפלפלים
מערבבים בכערית את המיונז עם החרדל ומפלפלים מעט
שמים מתערובת המיונז על תפוחי האדמה בצורה נאה
מטפטפים מעט מיץ לימון ומעט שמן זית
מפלפלים שוב בפלפל שחור גרוס ומפזרים גרגירי חרדל
מקלפים את התפוחי אדמה פורסים לפרוסות בינוניות
ומסדרים אותן בכלי הגשה, ממליחים ומפלפלים
מערבבים בכערית את המיונז עם החרדל ומפלפלים מעט
שמים מתערובת המיונז על תפוחי האדמה בצורה נאה
מטפטפים מעט מיץ לימון ומעט שמן זית
מפלפלים שוב בפלפל שחור גרוס ומפזרים גרגירי חרדל
2 תגובות:
מרילין מאשרי אהבתי את ההכנות שהוספת ..החמין ניראה משהו....
שבוע טוב מתוקה
שונט
תודה שאנטל על הכל ועל הקול
הוסף רשומת תגובה