~~ פרידה מן השאור ~~



לפני כשנה יצרתי את השאור הראשון שלי נהניתי מכל רגע של עשיה ושל תיעוד השלבים וגם אחר כך, הטיפוח השבועי, הכיכרות הריחניים, סך הכל כמעט כל שבוע עלה על שולחנינו לחם שאור חדש..ותמיד חגיגה גדולה
.
כשהשאור עוד היה צעיר, הוספתי לו מעט שמרים יבשים כדי לעזור לו אבל עם הזמן, התבגר והתחזק הגור ואז כבר נהנינו מלחמים שתפחו מכוחו של שאור בלבד..תענוג...הגור כבר בוגר! ואז הגיע פסח
והבנתי שאני צריכה להיפרד ...חשבתי שארגיש חוסר...אבל לא! הגעתי למסכנה שדי לי בגור האישי שלי כרגע, ולא ממש בא לי מחוייבות לעיסת בצק..יש לי מספיק משימות בבית אז רגע לפני הפרידה אפיתי 2 כיכרות אחרונים בצק אחד פתחתי, פיזרתי עגבניות מיובשות ואורגנו טרי מהגינה, גילגלתי לרולדה והופ התפחה ואפיה ובשני מרחתי פסטו ביתי רגע לפני הגלגול. שני הלחמים יצאו מוצלחים מאוד
.
יחסית למתכונים האחרים, הבצק היה רח יותר (הוספתי מעט יותר מים) וכך הכיכרות יצאו שטוחים יותר, קצת כמו ג'בטות. יאמי זה הלחם עם העגבניות והאורגנו למעלה וזה עם הפסטו למטה




וזה מקצת הלחמים שתיעדתי בשנה האחרונה
.
.

.

תגובה 1:

Unknown אמר/ה...

ניראה כל כך טוב!!!חחח כמה צחקתי עם הגור שלך..הבנתי שזו פעילות והשגחה מאוד מאוד צמודה...לא יודעת אם יהיה לי זמן לכזה דבר...
למרות שאני רואה את התוצאות שלך שמגרות אותי ..


מאחלת לך שבוע טוב יקרה שלי
ונשיקות לקטנטנים שלך ליעלי ואריה
וגם לך בדרך
שונט