~~ סלק צלוי עם רוזמרין ושום ~~

betterave au romarin

במתכון המקורי (של ארז קומרובסקי) משתמשים בסלקים קטנטנים, משאירים אותם על קליפתם. אני עשיתי עם סלקים בגודל רגיל, קילפתי וחתכתי לרבעים עוד שינוי: במתכון משתמשים בכלי חרס אטום, כך
שהסלקים ייצלו במיציהם אני שמתי בשקית קוקי
~
יופי של ליווי לצד בשרים או כסלט


.

.
מצרכים
ארבע סלקים קלופים חתוכים לשמיניות
שליש כוס שמן זית
שתי כפות דבש
שישה שיני שום על קליפתם - על פי המלצה של פלפלית
שני ענפי רוזמרין
מלח גס
הכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים לתוך שקית קוקי וסוגרים
אופים במשך שעה וחצי עד שעתיים
מגישים חם או בטמפרטורת החדר

תגובה 1:

chantal אמר/ה...

אוך איך בה לי ליטעום!!!ניראה מוצלח וטעיים

מקווה בלי נדר להכין אולי לשבת ניראה אם הזמן יאפשר לי...

נשיקות חמדתי
שונט