~~ קוביות מנגו - ג'ינג'ר על קרם קוקוס ~~

Verres de fruits sur creme de coco
תמונות: בעלי
.
מה שאני הכי אוהבת במתכון הזה, זה שהגירסה הפרוותית לא נופלת מזו החלבית שהיא
מעולה מן המעולים...ואותי זה ממש משמח להגיש קינוח טעים שכזה אחרי ארוחה בשרית! י
.
לוקחים כוס ומתחילים לשחק בשכבות וקחו לכם המלצה: בתחתית הכוסות נשיקות קוקוס מפוררות. מעליהם
קרם קוקוס עשיר, עם מרקם קטיפתי - תענוג של ממש. ומעל, קוביות של פירות רעננים
וצבעוניים. אפשר לשים כך את הפירות, או לערבב אותם עם קצת תרכיז פטל, ואפשר גם קצת להתעלל
בהם (או בנו) עם ג'ינג'ר, דבש, נענע...זה כבר תלוי בחשק באותו רגע..
ולסיום סיומת, מה דעתכם על קצת פיסטוקים גרוסים מעל?
אל תשאלו מה דעתי. אני משוחדת - מודה


מצרכים לקרם קוקוס 
400 מ"ל מי קוקוס או קרם קוקוס
350 מ"ל מיץ תפוזים או מנגו
500 מ"ל שמנת מתוקה (אפשר פרווה)
חצי כוס סוכר
85 גרם קורנפלור
מצרכים לפירות
שלוש כוסות מלאים בחצאי ענבים או קוביות מנגו או מלון או כל פרי רך אחר
3 כפות דבש
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
חצי חופן נענע קצוצה
מיץ מחצי לימון
גרד מחצי לימון
מכינים את הקרם: שמים בסיר בינוני את כל המצרכים פרט לקורנפלור ומערבבים. מוציאים מהסיר מידה של מצקת לקערה, מוסיפים לה את הקונרפלור ומערבבים היטב במטרפה עד שלא יהיו גושים

מביאים את הסיר לסף רתיחה, מוסיפים את תוכן הקערה לסיר תוך כדי ערבוב מתמיד וממשיכים לבשל, לערבב עד שהתערובת מסמיכה  - בערך מרקם של שמנת חמוצה ומכבים
יוצקים לתוך כוסות עד לחצי גובה, מכסים בניילון נצמד ומקררים

מכינים את הפירות:  מערבבים הכל ושומרים במקרר מספר שעות. במהלך הקירור, הפרי מפריש מיץ נהדר
שגם אותו נשים על הקרם קוקוס

מרכיבים את המנה: שמים בתחתית כל קוס נשיקות מפוררות (אפשר נשיקות קוקוס) מעל את הקרם קוקוס
מעל את הפרי עם המיץ מקשטים בפיסטוק גרוס או עלי נענע


הרעיון לקינוח ניתן לי על ידי אסתי היקרה
אסתי..זה בגללך! י

.

9 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

לא מצליחה לרשום
אוהבת
נראה פיגוז
אמאשל...

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

מדהים
אהבתי ביותר
כמה נפלא לסיים ארוחה בקינוח טעים שכזה

שאפו!

fairy_mi אמר/ה...

איזה קינוח מקסים!
טעים, אלגנטי, ושילוב הצבעים פשוט יפהפה
ובהחלט מהווה פיתרון נפלא לקינוחים פרווה
קניתי :)

Hapi אמר/ה...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Saveurs et Gourmandises אמר/ה...

Je passerai par la traduction pour mieux apprécier tes verrines.
Je peux déjà te dire que les photos me font déjà saliver.
A bientôt.

choupette88 אמר/ה...

Coucou, je découvre ton blog tes desserts me plaisent beaucoup...tes photos sont super jolies...mais hélas je n'arrive pas à lire...!!! domage !
bonne journée à toi

Smadar אמר/ה...

מרילין שלום,

המנה נראית מדהים ומתחשק לי להכין.

האם את הקרם מוזגים לכוסיות ומקררים ואח"כ עם אותן כוסות מגישים? או שמעבירים לכוס אחרת עם נשיקת קוקוס? לא כל כך הבנתי שלב זה

בתודה , סמדר

אנונימי אמר/ה...

נראה מקסים ואלגנטי
שילוב הצבעים מגרה
טעים לי מאוד

תודה
שרית-ב

אנונימי אמר/ה...

We're a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable info to work on. You've
ԁone a fοrmidable job and our entіre сommunity will be gratеful to
you.

My webpage click the following website