נשיקות זה טעים
.הכנה
.
.
.ממתק אהוב על בעלי - פריך ונמס בפה..וגם הבנות לא מתנגדות כמובן
אפשר להגיש בצורה של נשיקה, או ליצור בסיס שיתאים לפבלובה
אפשר להגיש בצורה של נשיקה, או ליצור בסיס שיתאים לפבלובה
מצרכים
שני חלבונים
מאה ארבעים גרם אבקת סוכר
קורט מלח
ארבעים גרם קוקוס
מאה ארבעים גרם אבקת סוכר
קורט מלח
ארבעים גרם קוקוס
.הכנה
מחממים תנור ל- 120 מעלות
מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר והמלח
מקציפים את החלבונים תוך כדי הוספת הסוכר והמלח
כשנוצר קצף יציב מאוד מוסיפים את הקוקוס ומערבבים
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מורידים את החום ל- 100 מעלות ואופים שעתיים
מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת נייר אפיה
מורידים את החום ל- 100 מעלות ואופים שעתיים
.
.
superantoinette מקור
2 תגובות:
מסכימה, נשיקות זה טעים, ושלך יפיפיות :-)
תודה חניתוש
הוסף רשומת תגובה