מתכון של אהרוני (עם מספר שינויים שלי) שהומלץ לי ..וטוב שכך
העוף יוצא מעולה, שחום וריחני ויחד עם הירקות
יש כאן מנה מושלמת וחגיגית. להגיש עם קוסקוס, או
עם אורז אם יש לכם בעל עיראקי
~
יש כאן מנה מושלמת וחגיגית. להגיש עם קוסקוס, או
עם אורז אם יש לכם בעל עיראקי
~
מצרכים
שש כרעים מחולקים
שלוש בטטות מאורכות, בגודל אחיד קלופות וחתוכות לאורך
שלוש בצלים קלופים וחתוכים לרבעים
שנים עשר שזיפים מיובשים מגולענים
שנים עשר שזיפים מיובשים מגולענים
~
המשרה
שליש כוס רוטב סויה
שלוש כפות חוץ בלסמי
שלוש כפות שמן זית
שלוש כפות חוץ בלסמי
שלוש כפות שמן זית
כף שום כתוש
שלוש תרמילי הל כתושים
שני מקלות קינמון
כף זרעי כוסברה מעוכים קלות
שני עלי דפנה
חמש גבעולי תימין
שלוש תרמילי הל כתושים
שני מקלות קינמון
כף זרעי כוסברה מעוכים קלות
שני עלי דפנה
חמש גבעולי תימין
כוס יין אדום יבש
מלח - פלפל שחור
מלח - פלפל שחור
.
הכנה
שמים בקערה את חומרי המשרה ומערבבים היטב
שמים בקערה את חומרי המשרה ומערבבים היטב
מוסיפים את העופות, מעסים, מכסים ומשהים שעה לפחות
אני משאירה ללילה
מסדרים בתבנית אפיה את העופות
ובין לבין את הבצלים, הבטטות והשזיפים
ובין לבין את הבצלים, הבטטות והשזיפים
את המשרה על הכל ואופים בלי כיסוי כ- שעה
על חום בינוני, עד שהעוף שחום ויפה
על חום בינוני, עד שהעוף שחום ויפה
4 תגובות:
איזו מנה צבעונית ויפה
אני בטוחה שהטעם משגע אפילו יותר.
:}
quel bonheur de venir chez toi il n'y a que de bonnes choses, il faut que je demande à mon mari de traduire certaines recette ,c'est trop appétissant pour s'en passer
מרילין ma cheri
זה מריח טוב!!!והטעם ניראה גם חהה רק עם יכולתי להושיט יד וליטעום ...אפשר תמיד לחלום לא חהה
אגב הצבע ממש מקסים
מאיר ורגוע
יופי של שינוי
bisuuuu
שלום! הכל נראה פשוט מעולה!
אני צריכה עזרה, אני מארחת בר"ה את יום חמישי בערב ושישי בצהריים.. מה אני יכולה להכין כדי שישאר טרי?
במיוחד ליום שישי, אני רוצה להכין דגים אבל לא יודעת אם הם יחזיקו מעמד מיום רביעי...
הוסף רשומת תגובה