קוביות יוגורט קפואות, שאפשר לתבל איך שאוהבים
וברגע האחרון, שמים בתוך המרק החם
והנה שילוב של קר וחם נעים לחיך, שלא לדבר
על הטעם המפתיע. הכי אנחנו אוהבים לשלב אותן בתוך
המרק עגבניות החלבי, וביחד זו מנת פתיחה נהדרת בארוחה חלבית
המרק עגבניות החלבי, וביחד זו מנת פתיחה נהדרת בארוחה חלבית
~
עוד אפשרות היא לצרף את הקוביות למרק עגבניות צונן
לתוספת התרעננות
לתוספת התרעננות
.
.
מצרכים
יוגורט 1.5% אחוז או יותר. אפשר גם יוגורט עזים
שן שום כתושה
עירית קצוצה, או בזיליק
מלח - פלפל
.
הכנה
מערבבים את הכל
שמים במגש של קרחונים ומקפיאים
.
רעיון לקוח מעיתון של תנובה לכבוד שבועות בשנה שעברה
תגובה 1:
איזה רעיון נחמדג
הוסף רשומת תגובה