~~~~~~~~~~ פסטרמה מחזה עוף ~~~~~~~~

פרוסות פסטראמה עוף, מוגש על לחם תירס מרוח בחרדל דיז'ון
~
פרפרי חזה עוף מושרים במרינאדה יממה
סופגים היטב את התיבול ומספחים לעצמם לחות. אחר
כך אופים אפיה מהירה, מקררים ופורסים דק דק והנה לנו פסטראמה
טעימה: מעולה על כריך..באחריות

מצרכים
שני חזות עוף – מה שניקרא שני פרפרים
מרינאדה
רבע כוס שמן זית
רבע כוס יין לבן
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק
שלוש כפות רוטב סויה
שש שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף חרדל דיז'ון
פלפל שחור גרוס

הכנה
שמים בקערה את כל חומרי המרינאדה ומערבבים היטב
מכניסים גם את החזות השלמים ומשרים כ- 24 שעות
דואגים שהם בכיסוי מלא כל הזמן , ואם לא הופכים לעיתים קרובות
לוקחים כל חזה, מלפפים אותו סביב עצמו וקושרים הדוק בעזרת חוט שפגאט
מחממים תנור ל- 220 מעלות
מכניסים את שני החזות לתבנית אלומיניום מלבנים יחד עם המרינאדה
אופים עשר דקות, מנמיכים את החום ל- 180 ואופים עוד 10 דקות
הופכים את החזות ואופים 10 דקות נוספות
מקררים, ופורסים דק

הערה
מטבעו חזה עוף הוא דק, כך שאין לצפות לפרוסות
רחבות כמו שאנחנו מקבלים בפסטראמה הודו

.

מקור המתכון עם מספר שינויים baronm

אין תגובות: