~~ תותים בקצפת ~~

לכבוד התותים הראשונים שפגשתי אצל הירקן, אחד הקינוחים האהובים
עלינו בשתי הגירסאות, אחת חלבית ואחת פרווה מעולה שלא תסגיר את פרוותיותה
~~
הכמות מספיקה לשישה גביעים
~~

מצרכים למחית התותים
סלסלת תותים יפים, טריים ונקיים בלי הגבעול
שקית סוכר וניל
~~

קצפת גירסה חלבית
קופסה של שמנת מתוקה
שתי שקיות סוכר וניל
מקציפים יחד

~קצפת גירסה פרוותית
קופסה של שמנת להקצפה פרווה - ריץ מומלץ
כפית ריבת תותים

מקציפים יחד
~~


הכנה
שומרים כמה תותים לקישוט וכמה לנשנוש ומרסקים
את השאר עם הריבה וסוכר הוניל
מסדרים את המחית בכוסות יפים
מסדרים תלולית קצפת בכל כוס, מעל המחית
מקשטים בפרוסות תות, או בתות שלם

תגובה 1:

Chanita Harel חני הראל אמר/ה...

ולזה קוראים אוכל ואומנות, או ההיפך
ומי שלא מגדיל את התמונה שלך, מפסיד
הירוק העז ליד, אדום ולבן צח, חדות נהדרת.אהבתי ! :-)