כל פרוסה מלאה מכל טוב הארץ,
עוגה מאוד קלה להכנה, לערבב, לאפות, לפרוס וליהנות. תוכלו לשים בה את כל הפירות שנשארו מטו בשבט, משמשים, שזיפים, קליפות הדרים צימוקים ועוד.
היא גם בריאה יחסית..קמח מלא, סוכר חום, אז באמת כדאי!
היא גם בריאה יחסית..קמח מלא, סוכר חום, אז באמת כדאי!
.
.
מצרכים
200 גרם פירות יבשים מכל סוג, חתוכים
150 גרם אגוזים, שבורים גס (לוז, מלך, מה שרוצים)
50 גרם פרג טחון
5 כפות סוכר חום
7 כפות קמח מלא
2 כפיות אבקת אפיה
3 ביצים
3 ביצים
.
.
הכנה
מערבבים הכל
משמנים תבנית אפיה מלבנים, מפזרים מעט סוכר חום ומנערים
יוצקים את התערובת בתבנית
יוצקים את התערובת בתבנית
אופים כ- 40 דקות
מקררים ופורסים לפרוסות דקות
.
.
.
5 תגובות:
המון תודה !
פשוט תענוג להכנס כל שבת ולהנות ממגוון המתכונים העשיר.
המשיכי כך ! (בבקשה)
שחר
המון תודה לך שחר!
מרילין- הכנתי את העוגה לכבוד טו בשבט- יצאה מהממת!
תודה רבה!
ענת
אחות של תמר האחרת
שלום רב,
אין שמן בעוגה?
אין חלב/ריוויון?
תודה
אני טבעונית אז הכנתי עם רסק תפוחי עץ במקום ביצים (1/3 כוס עבור כל ביצה) בצורת מאפינס ויצאו טעימים מאד! דרך מצויינת לחסל את שאריות טו בשבט, וכל כך קלה!
הוסף רשומת תגובה