בשביל הכיסונים הפריכים המעולים האלה תוכלו להשתמש בממרח שוקולד לפי בחירתכם, מה שיש במזווה, הכל טעים, הכל הולך עם הקוקוס. קחו רק בחשבון שזה באמת להיט, וכמו שההכנתם מהירה, כך הם נאכלים די מהר. בהצלחה!
עבור 20
משולשים
מצרכים
למלית הקוקוס
50 גרם
סוכר (רבע כוס)
200
מ"ל מי קוקוס (או חלב קוקוס או קרם קוקוס) (חצי פחית)
100 גרם
קוקוס טחון
בנוסף
ממרח
שוקולד לבחירה
10 דפי
פילו מופשרים
50 גרם
חמאה מומסת להברשה (אפשר גם תרסיס שמן)
ביצה
טרופה
לקישוט
קוקוס קלוי (שמים קוקוס במחבת ומחממים על אש בינונית עד שהוא משנה את צבעו, 2-3 דקות)
מכינים
את המלית: מכניסים לסיר קטן את כל המצרכים ומבשלים בלי כיסוי, על אש בינונית
עד שהתערובת מסמיכה מאוד, מכבים ומצננים.
מכינים
את הכיסונים ואופים: מחממים תנור לחום של 200 מעלות
ומרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר אפיה. פורסים יריעת בצק אחת על משטח עבודה וחוצים
אותה לאורכה. משמנים את שני החצאים בחמאה מומסת (או בתרסיס שמן) ומקפלים אותם
לחצי, לאורכם, כך שמתקבלות 2 רצועות בצק דקות וארוכות. שמים בקצה כל הרצועה כפית ממרח
שוקולד וכפית מלית קוקוס. מקפלים את הבצק למשולש שמכסה את המילוי, ואז ממשיכים לקפל
למשולשים לכל אורך הבצק. מכינים באותו אופן את כל העלים, מעבירים אותם לתבנית
האפיה מורחים אותם בביצה טרופה, מפזרים מעט קוקוס קלוי ואופים בחום של 180 מעלות
כעשר דקות או עד שהם זהובים ופריכים.
3 תגובות:
שלום,
מי קוקוס הכוונה לחלב קוקוס בפחית?
תודה :)
כן, בידיוק
תודה רבה :)
הוסף רשומת תגובה