brochettes de ravioli au pistou de targon
צילום: בני גמזו לטובה |
כפי שסיפרתי ברשומה הקודמת לקחתי
חלק בפרויקט גדול העוסק באוכל איטלקי כשהמטרה היא ליצור
מנות העושות שימוש ברביולי מוכנים של שטראוס, להזמין חברה, ולבשל איתה את המנות.
המנה הראשונה הייתה סלט רביולי
ופטריות מוקפצים והמנה הנוספת הייתה למחווה לסלט הקפרזה הקלאסי: במקור
הסלט משלב עגבניות, בזיליקום וגבינת מוצרלה, ובגרסה שלנו רביולי שלושת הגבינות
הצטרף, כדורי גבינת עזים עטופה בקצח החליפו את המוצרלה והכל הוגש על שיפוד
לצד פסטו טרגון.
צילום: בני גמזו לטובה |
המנה שהתקבלה בסופו של דבר הייתה למנת קוקטייל מאוד יפה, מאוד טעימה שכיף היה להכין ועוד יותר כיף לנשנש: שיפודי רביולי, עגבניות וגבינת עזים בליווי פסטו טרגון, מנת קוקטייל חיננית שכולה חגיגה של טעמים
מצרכים לפסטו טרגון
6 גבעולי טרגון
1/2 צרור פטרוזיליה
1/4 כוס צנוברים
1 כף לימון מגורד
מלח
רבע כוס שמן זית
מצרכים לשיפודים
חבילה של רביולי גבינה קלאסי
1 כפית שמן זית
250 גרם עגבניות שרי עגולות
עלים מופרדים מצרור בזיליקום
200 גרם גבינת עזים רכה, מהסוג הנמכר בגליל
קצח
בנוסף:
שיפודים
כוסות להגשה (כ- 20 כוסות)
צילום: בני גמזו לטובה |
מכינים את הפסטו: מכניסים את כל המצרכים לבלנדר וטוחנים
למרקם גס, שמים כפית פסטו בכל כוס ושומרים.
מכינים את גבינת
העזים: קורצים מהגבינה
פיסות קטנות בגודל זית ומגלגלים לצורת כדורים. שמים בצלוחית קטנה מעט קצח, מגלגלים
ומצפים את הכדורים בזרעים.
מכינים את הרביולי: מבשלים את הרביולי על פי ההוראות שעל
האריזה מסננים ומעבירים לקערה בינונית. יוצקים לקערה כפית שמן זית, ומערבבים
בעדינות.
מכינים את השיפודים: משפדים לפי הסדר: עגבנייה, עלי בזיליקום, רביולי,
וכדור גבינה. שמים שיפוד בכל כוס ומגישים.
צילום: בני גמזו לטובה |
brochettes de ravioli au pistou de targon
Estragon pesto ingrédients
6 brins d'estragon
1/2 bouquet de persil
1/4 tasse de noix de pin
1 cuillère à soupe de citron râpé
sel
¼ tasse d'huile d'olive
ingrédients brochettes
Paquet de raviolis au fromage classique
1 cuillère à café d'huile d'olive de
250g tomates cerise ronde
Séparé paquet de feuilles de basilic
Le fromage de chèvre à pâte molle 200g, le genre vendu en Galilée
Nigella
en outre:
brochettes
Coupes pour servir (environ 20 tasses)
Préparer le pesto: Mettre tous les ingrédients dans un mélangeur et broyer texture grossière, mettre une cuillère à café de pesto chaque tasse et réserver.
Préparez le fromage de chèvre: wink fromage morceaux d'olive de taille et rouler en boules. Coupelle mettre un peu de fenouil, de roulis et attendez les boules de graines.
Préparer les raviolis: cuire les raviolis selon les instructions sur l'emballage, les filtres et transférer dans un bol moyen. Verser une cuillère à café d'huile d'olive dans un bol et mélanger délicatement.
Préparer les brochettes: Brochette dans l'ordre: tomate, basilic, ravioli, et la boule de fromage. Ciel brochette chaque verre et servez.
תגובה 1:
מרילין
בעיני אירוח בקיץ צריך להיות קל הכנה ומתכון קליל ולא כבד.
אני גם נוהגת לארח את חברי ביום שישי בערב עם שיפודי חצאי עגבניות שרי + עלה בזיליקום + 1/2 כדור מוצרלה (קטן). כמובן שבוזקת מעל שמן זית, מעט מלח, פלפל שחור וחומץ בלסמי.
כולם אוהבים את המנה הזו והיא נחטפת!!
המנה שאת הכנת, די דומה, אבל יותר אלגנטית, עם הפסטו וההגשה בכוסית!!
אנסה ואדווח לך, תודה!
הוסף רשומת תגובה