~~ קוביות חצילים פריכים וריחניים, להגיש על טחינה ~~

Aubergines panees au curry - a servir sur lit de thina



נוסח קצת שונה, שקיבלתי מעירית שקיבלה מבחור מקסים (זה היא אמרה) שיש לו מסעדת מזון מהיר (לא ג'אנק פוד). עירית טעמה אצלו את החציל הזה, אהבה מאוד ומיד קיבלה את המתכון ומייד באה לספר לחברות ואני מייד הכנתי.
~
מכיוון שלא רציתי להיכנס לעסקי טיגון ביום שישי (חס ושלום) הכנתי את החצילים ביום רביעי, שמרתי במקרר בקופסה סגורה ולפני סעודה ראשונה של שבת חיממתי אותם (סגורים) על הפלאטה. הגשתי אותם חמים במרכז צחלת טחינה עצבנית - היה להיט וקיבל ציון "את חייבת לשים את זה בבלוג"


מצרכים
 (יוצאת כמות גדולה מאוד, אפשר לחלק ל- 2)
2 חצילים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 ביצים
1 וחצי כפיות קארי
1 כפית גדושה חרדל (כל חרדל שרוצים)
מלח ופלפל שחור
5-8 כפות פירורי לחם
שמן לטיגון
הכנה
טורפים את הביצים בקערה בינונית
מוסיפים לקערה את החצילים, הקארי, החרדל המלח והפלפל ומערבבים היטב. מוספים את פירורי הלחם ומערבבים שוב (זה מעט פירורי לחם ורק מעט מגיעים לכל קוביית חציל וזה בסדר).
מטגנים בשמן עמוק וחם מאוד - החצילים לא סופגים את השמן כמעט כי השמן עמוק וגם יש פירורים.
מוציאים לנייר סופג וזוללים
כאמור אני הגשתי על טחינה טובה


Aubergines panees au curry - a servir sur lit de thina

Mettre dans un bol 2 oeufs battus, 2 aubergines epluchees et coupee en cube, 1.5 cac de curry, 1 belle cac de moutarde du sel, du poivre et 5-8 cas de miettes de pains. Melanger et frire en profondeure. servir chaud sur un lit de thina.

6 תגובות:

sig אמר/ה...

תודה מרילין, נשמע טעים.. לדעתך אפשרי לטגן כך גם ירקות אחרים? קישואים/כרובית...???

אנונימי אמר/ה...

מלא שמן. לא בריא בכלל. אפשר פשוט לאפות ולהכין סלט חצילים עם טחינה

אנונימי אמר/ה...

קוביות חצילים פריכים וריחניים.
מה עושים עם הביצים?

The Cookie Fairy אמר/ה...

פושעת אמיתית את
נראה מגניב לגמרי!
אהבתי :)

הזמנה ישירה אמר/ה...

נראה מלא שמן
אבל בכיף הייתי אוכל את זה

שרון לוי אמר/ה...

אוקי, מכל משחקי בישול שנתקלתי זה אני חייבת להכין. זה נראה כמו הדבר הכי טעים עלי אדמות.