Salade de betterave avec gingembre, graine de coriandre et ciboulette (recette en francaise plus bas)
סלט מאוד טעים שהכנתי בפעם הראשונה בתקופה של ראש השנה ומאז אני חוזרת
ומכינה אותו שוב ושוב, השילוב זרעי כוסברה / ג'ינג'ר / בצל ירוק (או עירית) מאוד מחמיא
לסלק - כידאי.
2 סלקים מבושלים על קליפתם
כף זרעי כוסברה שלמים
כף ג'ינג'ר מגורד
כף שמן רגיל סויה
כפית חומץ או מיץ לימון
מלח ופלפל שחור
להגשה: שפע עירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ
הכנה
מקלפים את הסלקים, חותכים אותם לקוביות קטנות ומכניסים לקערה.
כותשים את זרעי הכוסברה חלקית כדי שחלק יהיו טחונים וחלק יישארו שלמים (אפשר בקנה של סכין, בעלי ומכתש,
או במטחנת תבלינים), מכניסים גם אותם לקערה יחד עם שאר המצרכים ומערבבים היטב.
שומרים מספר שעות (אפשר להכין יום - יומיים מראש) למיזוג הטעמים ומגישים קר או
בטמפרטורת החדר עם עירית או בצל ירוק מעל.
Salade de betterave avec gingembre, graine de coriandre et ciboulette
Melanger 2 bettraves cuites avec 1 cas de graine de coriandre ecrasee, 1 cas de gingembre frait rape, 1 cas d'huile, 1 cac de vinaigre ou citron et de la ciboulette ciselee (ou oingons vert). laisser mariner qq heures ou meme 2 jours.
וכדי להישאר באותם גוונים, תמונה של יין רימונים שהכנתי לכבוד ערב טו בשבט
ופה השמש כבר שקעה
המשך שבוע נפלא ב"ה
בשורות טובות
תגובה 1:
ניראה מצויין. גם יין הרימונים .
יש מתכון ליין הרימונים?
הוסף רשומת תגובה