~~ עוגת פסיפלורה בתוך פסיפלורה ~~
קבלי שיחוק" אמרה לי טל, מנהלת פורום ויינט, כשנסענו
יחד לצפון.
וכך נולד הרעיון ליצוק את בלילת העוגה לתוך
קליפת הפסיפלורה ולאפות הכל יחד - שיטה שהיא למדה כשהיא השתלמה במטבחים של מלונות
דן אילת.
"ואיך יעמוד?" שאלתי אותה קצת
סקפטית
"תבנית ביצים! אמרתי לך יש פה
שיחוק."
החיבור
בין השוקולד לפסיפלורה הוא מהאופנתיים ביתר היום בקונדיטוריות הצרפתיות. השילוב
ביניהם מוצלח במיוחד שכן השוקולד מאזן את הפרי, והפרי נותן לשוקולד נגיעה אקזוטית
נפלאה המהווה בסיס להרבה קינוחים: פוגשים אותו במקרון, בפרלינים, בטארטים וגם
בעוגה הנפלאה הזו.
~~ בוואריה פסיפלורה ~~
פשוט מעולה
~~~~ עוגת גבינה קרה בציפוי פסיפלורה ~~~~
~~ סורבט פסיפלורה ~~
~~ עוגת מיץ פסיפלורה ~~
~~ פאי פסיפלורה ~~
~~ שוקולד ופסיפלורה: פרלין מוגדור ~~
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה