יש מתכונים כאלה שהם כל כך קלים לביצוע וכל התיחכום הוא בשילוב המרכיבים שנכנסים יחד לסיר. זו לא פעם ראשונה שהשילוב בין המיץ תפוזים ליין האדום מפתיע אותי לטובה והפעם התוספת של המשמשים מוסיפה עוד עיניין
מצרכים ל- 6 מנות
שני בצלים קצוצים
שש מנות עוף: כרעיים או כל חלק אחר שרוצים
שתי כפות שמן זית
כוס יין אדום יבש
כוס מיץ תפוזים
כוסית ברנדי - אופציה
עשר משמשים מיובשים
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
שני בצלים קצוצים
שש מנות עוף: כרעיים או כל חלק אחר שרוצים
שתי כפות שמן זית
כוס יין אדום יבש
כוס מיץ תפוזים
כוסית ברנדי - אופציה
עשר משמשים מיובשים
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור
הכנה
מטגנים הבצלים בשמן זית, מוסיפים את העוף ואת שאר המרכיבים
מערבבים, מביאים לרתיחה, ומבשלים כשעה וחצי על אש קטנה
5 תגובות:
מרילין יקירתי, את עובדת כל כך יפה, כל הכבוד.
יופי של מתכון ויופי של צילום.
תבורכי.
אריאלה
נראה מעולה! אנסה את זה לשבת שתבוא.
עדי
נשמע מצויין!
אבל... אנחנו לא חובבי פירות יבשים. מה אפשר לשים במקום? גזר? דלעת?
cette recette a l'air délicieuse
ton blog est vraiment super
bonne nuit
bisous
יצא משובח!
כל הכבוד על מתכון קל ומנצח
עדי
הוסף רשומת תגובה