~~ עוף ביין, מיץ תפוזים ומשמשים ~~



יש מתכונים כאלה שהם כל כך קלים לביצוע וכל התיחכום הוא בשילוב המרכיבים שנכנסים יחד לסיר. זו לא פעם ראשונה שהשילוב בין המיץ תפוזים ליין האדום מפתיע אותי לטובה והפעם התוספת של המשמשים מוסיפה עוד עיניין

מצרכים ל- 6 מנות
שני בצלים קצוצים
שש מנות עוף: כרעיים או כל חלק אחר שרוצים
שתי כפות שמן זית
כוס יין אדום יבש
כוס מיץ תפוזים
כוסית ברנדי - אופציה
עשר משמשים מיובשים
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל שחור


הכנה
מטגנים הבצלים בשמן זית, מוסיפים את העוף ואת שאר המרכיבים
מערבבים, מביאים לרתיחה, ו
מבשלים כשעה וחצי על אש קטנה


5 תגובות:

אריאלה פיקסלר אלון אמר/ה...

מרילין יקירתי, את עובדת כל כך יפה, כל הכבוד.
יופי של מתכון ויופי של צילום.
תבורכי.

אריאלה

עדי אמר/ה...

נראה מעולה! אנסה את זה לשבת שתבוא.

עדי

אנונימי אמר/ה...

נשמע מצויין!
אבל... אנחנו לא חובבי פירות יבשים. מה אפשר לשים במקום? גזר? דלעת?

margaret אמר/ה...

cette recette a l'air délicieuse
ton blog est vraiment super
bonne nuit
bisous

עדי אמר/ה...

יצא משובח!
כל הכבוד על מתכון קל ומנצח
עדי