pachtida champignons parve
היא יפה, היא טעימה, היא פרווה
ואני מאוד אוהבת להגיש אותה בסעודה
שלישית של שבת לצד סלטים חיים ופלטת
דגים מלוחים. הכנתה קלה (ניצן
מכינה אותה כלאחר יד) ואפשר לגוון
ואני מאוד אוהבת להגיש אותה בסעודה
שלישית של שבת לצד סלטים חיים ופלטת
דגים מלוחים. הכנתה קלה (ניצן
מכינה אותה כלאחר יד) ואפשר לגוון
עם סוגי הפיטריות ועם התיבול
~
~
מצרכים - תבנית 26 או מלבנית ח"פ
שתי סלסלת או קופסאות של פטריות - פרוסות
שלושה בצלים גדולים קצוצים
שלושה בצלים גדולים קצוצים
שלושת רבע כוס שמן - לטיגון הבצל
ארבע בצלים ירוקים קצוצים
ארבע בצלים ירוקים קצוצים
רבע כוס מים
שלוש ביצים
כוס כוס וחצי קמח תופח או רגיל עם כפית וחצי אבקת אפיה
מלח
פלפל שחור גרוס
כף אבקת מרק פטריות
חופן עשבי תיבול לבחירה: תימין, רוזמרין, אורגנו טרי
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל היבש בשמן עד לצבע זהוב בהיר
בקערה גדולה, מערבבים את הבצלים המטוגנים
עם השמן שלהן, את הבצל הירוק
את המים, את הפיטריות, הביצים והתיבול
עם השמן שלהן, את הבצל הירוק
את המים, את הפיטריות, הביצים והתיבול
מצרפים את הקמח ומערבבים
יוצקים לתבנית פאי משומנת ואופים על 180 עד לצבע יפה
pachtida champignons parve
melanger:
2 boites de champignons - frait ou conserves
3 grands oignons frits avec 3/4 de verre d'huile
4 oignons verts ciseles
1/4 de verre d'eau
3 oeufs
1.5 verre de farine qui monte toute seule
sel, poivre, 1 cas de marakof ou marak chamignons
herbes en tout genre
mettre moule a tarte et
enfournee a 180 jusque belle coloration
melanger:
2 boites de champignons - frait ou conserves
3 grands oignons frits avec 3/4 de verre d'huile
4 oignons verts ciseles
1/4 de verre d'eau
3 oeufs
1.5 verre de farine qui monte toute seule
sel, poivre, 1 cas de marakof ou marak chamignons
herbes en tout genre
mettre moule a tarte et
enfournee a 180 jusque belle coloration
14 תגובות:
ניראה מעולה!!!
ואני יכולה להעיד על הטעם הטוב....הכנתי ואהבו מאוד.....
נשיקות מרילין][
שונטל
אהבתי!
ינוסה עוד השבוע (אולי אפילו...עוד היום!)
הכנתי הרבה דברים טובים שלך,
אך הפשטידה עכשיו בתנור וזה לא נראה טוב....
אולי כי במקום אבקת פטריות שמתי אבקת מרק בצל?
זה מה שהי לי....
מבועסת...
לא נורא, תודה בכל אופן.
מרילין
עשיתי את הפשטידה - בשינוייחם הבאים:
את הבצל טגנתי בהרבה פחות שמן
לא שמתי אבקת מרק
יצא מ-צ-ו-י-ן!
תודה וחג שמח
ענת
יצא מעולה!!!!!!
הי מרילין
יופי של פשטידה יצאה לך!!
תודה על הפרגון והמשך יום מקסים.
חיבוק
מירב
יוצא לי להכין את הפשטידה מדי פעם והיא פשוט מעולה! אני מקבלת תגובות נהדרות מהטועמים... תודה רבה!
ראשית אני חייבת להחמיא לך על המתכונים המעולים שלך ישר כח !!!!!!!!!
שאלה לי אלייך בפשטדת הפטריות{פרווה} לא מצויין לכמה סועדים כמות זו אמורה להספיק? ובאיזו מידה לתבנית האפייה?
צום קל סיגל
אפשר את אותה מלית על בצק פאי ??
היי נראה ממש טוב. כמה זה קריטי אם אעשה בלי העשבי תיבול ואם אפשר במקומם לשים עשבי תיבול אחרים או רק אורגנו? וזה יהיה טוב אם אשים קופסת שימורים של פטריות או את הפטריות שמפיניון הלבנות בסלסלה?
נראה מעולה, אשמח לדעת באיזה גודל של תבנית..
הי מרילין
הכנתי את הפשטידה
יכול להיות שחופן עשבי תיבול זה טעות??
חופן זה המון ...בד"כ??
יצאה לי די שחורה מרוב עשבים
לא יפה כמו בתמונה שלך...
בכל אופן אני פשוט נהינת כבר כמה שנים
מהבלוג המדהים שלך
וממליצה לחברותי שליחות חב"ד בעולם
יש אווירה נשית יהודית חמה מהכל.
שנה טובה ומתוקה
כתיבה וחתימה טובה
עינת
מעיניין, חופן זה לא כזה הרבה.
ניסיתי ואכן פשטידה טעימה. האם יש אפשרות להפוך אותה לכשרה לפסח?
הוסף רשומת תגובה