Haricots verts a la tomate et a l'ail
מכירים את המתכונים האלה שכולם כבר הכינו, וכולם כבר המליצו?י
כזו היא השעועית הזו. אז אמרתי לעצמי..למה לא? למה שתיהי יוצאת דופן? תתמזגי בחברה הישראלית..תכיני גם!י
כזו היא השעועית הזו. אז אמרתי לעצמי..למה לא? למה שתיהי יוצאת דופן? תתמזגי בחברה הישראלית..תכיני גם!י
~
אז הנה תוספת "ירק" על יד האורז בהכנה פשוטה ומהירה ממש כלום עבודה, ויחד עם זאת השעועית מתקבלת מאוד טעימה - אז יאלה, תתמזגו
(-:
(-:
מצרכים
1/2 קילוגרם שעועית ירוקה או צהובה, אפשרי קפואה
2 עגבניות פרוסות
1/3 כוס שמן או פחות
מעט מלח, מעט פלפל שחור
מספר שיני שום כתושים - אני מרילין שמה חצאים
.
אופן ההכנה:מניחים את השעועית בסיר שטוח
ועליה שכבת עגבניות ועוד שכבה של שעועית
מוסיפים את השמן מלח, פלפל ואת השום
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות, מבלי לבחוש.
הערה שלי: הכי טוב להשתמש בסיר בעל ציפוי שחור כזה
שלא נדבק (יציקת אלומיניום), ואז אפשר לבשל שעה
על אש קטנה קטנה וזה מעמיק את הטעמים
..
הביאה לפורום YNET לאה ס שהיה לי העונג לפגוש מספר פעמיםמקור:מטעמי הבית היהודי של חנה דוידוף
1/2 קילוגרם שעועית ירוקה או צהובה, אפשרי קפואה
2 עגבניות פרוסות
1/3 כוס שמן או פחות
מעט מלח, מעט פלפל שחור
מספר שיני שום כתושים - אני מרילין שמה חצאים
.
אופן ההכנה:מניחים את השעועית בסיר שטוח
ועליה שכבת עגבניות ועוד שכבה של שעועית
מוסיפים את השמן מלח, פלפל ואת השום
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות, מבלי לבחוש.
הערה שלי: הכי טוב להשתמש בסיר בעל ציפוי שחור כזה
שלא נדבק (יציקת אלומיניום), ואז אפשר לבשל שעה
על אש קטנה קטנה וזה מעמיק את הטעמים
..
הביאה לפורום YNET לאה ס שהיה לי העונג לפגוש מספר פעמיםמקור:מטעמי הבית היהודי של חנה דוידוף
תגובה 1:
מעולה
הוסף רשומת תגובה