~~ מאפינס ריבה - גירסה שנייה ~~

Muffins a la confiture

מתכון ממש תואם למאפינס ממולאים בריבת תות
שהעלתי לפני שנה או יותר, אבל הפעם יצקתי את הבלילה
בתבנית סיליקון "סברינה" ואת הריבה שמתי רק אחרי
האפיה..כמו שעושים עם סופגניות
~
מתאים לתבנית 12 שקעים מסוג סברינה
~

מתאים במיוחד לחג החנוכה





.
מצרכים
שתייים וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
גרד של תפוז שלם או לימון
~
כף ריבה
שתי ביצים
כוס מיץ תפוזים
שלושת רבע כוס שמן
~
למילוי: ריבת תותים
.
הכנה
מערבבים את כל המצרכים היבשים
מערבבים את כל המצרכים הלחים - רטובים
מאחדים במינימום ערבוב
יוצקים לתוך השקעים המשומנים
אופים על 180 עד שזהוב


כשקר (מחכים בסבלנות אחרת זה מתפרק) מחלצים
ומזליפים ריבה במרכז


muffins a la confiture - entre 12 et 16 muffins

ingredients
2.5 verre de farine
1 sachet de levur alsacienne
1 sachet de sucre vanille

1/4 cac de sel
1/2 vrere de sucre
epluchure d'une orange
~
1 cas de confiture de fraise
2 oeufs
1 verre de jus d'orange
3/4 de verre d'huile
~
confiture de fraise
.
preparationhuiler le moules
melanger les sec
rajouter le mouille
melanger le moin possible
mettre une cas de melange dans le moule
une grosse cac de confiture de fraise
une cas de melange
cuir a 180 jusque dore

photos:
http://mablogeria.blogspot.com/2008/05/blog-post_29.html

ici, j'ai mis dans un moule a savarin
la pate, et apres la cuisson j'ai rajouter de la confiture
dans le trout.

2 comments:

אנונימי אמר/ה...

מרילין
הכנתי השנה וגם בשנה שעברה את
המאפינס עם הריבה וגם העברתי לחברות
קוצר מחמאות
תודה !!!!
אוהבת מאוד את הבלוג שלך
את מעשירה את מטבחי
חנה (אמאשל

Flori אמר/ה...

shalom!
wonderful recipes!
too bad i don't understand anything.
lovely pictures.