Haricots verts a la tomate et a l'ail
כזו היא השעועית הזו. אז אמרתי לעצמי..למה לא? למה שתיהי יוצאת דופן? תתמזגי בחברה הישראלית..תכיני גם!י
~
אז הנה תוספת "ירק" על יד האורז בהכנה פשוטה ומהירה ממש כלום עבודה, ויחד עם זאת השעועית מתקבלת מאוד טעימה - אז יאלה, תתמזגו
(-:
(-:
מצרכים
1/2 קילוגרם שעועית ירוקה או צהובה, אפשרי קפואה
2 עגבניות פרוסות
1/3 כוס שמן או פחות
מעט מלח, מעט פלפל שחור
מספר שיני שום כתושים - אני מרילין שמה חצאים
.
אופן ההכנה:מניחים את השעועית בסיר שטוח
ועליה שכבת עגבניות ועוד שכבה של שעועית
מוסיפים את השמן מלח, פלפל ואת השום
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות, מבלי לבחוש.
הערה שלי: הכי טוב להשתמש בסיר בעל ציפוי שחור כזה
שלא נדבק (יציקת אלומיניום), ואז אפשר לבשל שעה
על אש קטנה קטנה וזה מעמיק את הטעמים
..
הביאה לפורום YNET לאה ס שהיה לי העונג לפגוש מספר פעמיםמקור:מטעמי הבית היהודי של חנה דוידוף
1/2 קילוגרם שעועית ירוקה או צהובה, אפשרי קפואה
2 עגבניות פרוסות
1/3 כוס שמן או פחות
מעט מלח, מעט פלפל שחור
מספר שיני שום כתושים - אני מרילין שמה חצאים
.
אופן ההכנה:מניחים את השעועית בסיר שטוח
ועליה שכבת עגבניות ועוד שכבה של שעועית
מוסיפים את השמן מלח, פלפל ואת השום
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות, מבלי לבחוש.
הערה שלי: הכי טוב להשתמש בסיר בעל ציפוי שחור כזה
שלא נדבק (יציקת אלומיניום), ואז אפשר לבשל שעה
על אש קטנה קטנה וזה מעמיק את הטעמים
..
הביאה לפורום YNET לאה ס שהיה לי העונג לפגוש מספר פעמיםמקור:מטעמי הבית היהודי של חנה דוידוף
תגובה 1:
מעולה
הוסף רשומת תגובה