Kougel au pommes de terre
מאפה ריחני שאנחנו אוהבים לאכול בעיקר בסעודה
שלישית של שבת - כלום מצרכים, כלום עבודה
ותענוג גדול.
שלישית של שבת - כלום מצרכים, כלום עבודה
ותענוג גדול.
מצרכים
תפו"א כמה שנכנס בתבנית מגורדים דק וסחוטים מעט
בצל גדול מגורד דק סחוט מעט
חצי עד שלושת רבעי כוס שמן
ארבע ביצים
שתי כפות קמח רגיל או תפו"א
שקית אבקת אפיה
פלפל שחור
מלח
קורט דבש
.
בצל גדול מגורד דק סחוט מעט
חצי עד שלושת רבעי כוס שמן
ארבע ביצים
שתי כפות קמח רגיל או תפו"א
שקית אבקת אפיה
פלפל שחור
מלח
קורט דבש
.
.
הכנה
מערבבים את כל המצרכים
יוצקים לתבנית אפיה גדולה, או בתבניות אישיות
אופים כשעתיים - שלוש בחום
בינוני נמוך - 150/160 מעלות
יוצקים לתבנית אפיה גדולה, או בתבניות אישיות
אופים כשעתיים - שלוש בחום
בינוני נמוך - 150/160 מעלות
עד שנוצר מעטה שחום וכל הבית מתמלא ריח עדנים
בעקבות מתכון * מעולה* של השריף
kougel au pommes de terrepommes de terre rapees et essorees (quantite selon le plato )1 gros oignon rape et essore3/4 de verre d'huile4 oeufs2 cas de farine1 sachet de levure chimiquesel, poivre, une cas de miel
~tout melanger mettre dans le plato et passer au four
150/160 degres presque 3 heuresjusqu'a jolie couleur et bonne odeur
~tout melanger mettre dans le plato et passer au four
150/160 degres presque 3 heuresjusqu'a jolie couleur et bonne odeur
4 תגובות:
נראה נהדר
רעיון נהדר לתוספת לארוחה.
נתת לי שוב רעיון נפלא.
תודה לך
שבת שלום ממרחקים :}
הי מרילין,
בכמה תפוחי אדמה מדובר?
תודה
הריח משכר.טעים.
הייתי חייבת לחזור ולשתף שהכנתי ויצא מצויין. כולם אהבו והפשטידה חוסלה.
הוסף רשומת תגובה