feuilles de maloah farcies et roulees en croissant
אבל זה קטן וחמוד..וכל כך פשוט
מעולה לארוחת ערב או לפתיחה של אירוח
והולך נהדר גם בלי טיפת גבינה כך שהוא אידיאלי לאירוח פרווה
או בשרי
והולך נהדר גם בלי טיפת גבינה כך שהוא אידיאלי לאירוח פרווה
או בשרי
~
לוקחים עלי של מלווח - עדיף שיהיה חצי קפוא
מרדדים כדי להגדיל מעט את המעגל
מורחים על העלה לפי הטעם
חותכים את העלה בעזרת גלגלת למשולשים
כמו שחותכים פיצה
כמו שחותכים פיצה
מגלגלים כלפי פנים כל משולש ומשולש
מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפיה
אופים בחום בינוני עד שהסהרונים מקבלים צבע יפה
אופים בחום בינוני עד שהסהרונים מקבלים צבע יפה
~
רעיונות למילוי
רסק עגבניות + אורגנו עם או בלי גבנ"ץ
רסק עגבניות + טונה מפוררת + זעתר
פסטו + מעט שמן זית עם או בלי מעט בולגרית מפוררת
ובכלל כל שילוב ייתקבל בברכה
פסטו + מעט שמן זית עם או בלי מעט בולגרית מפוררת
ובכלל כל שילוב ייתקבל בברכה
.
.
.
malouah farci en croissant
les feuilles doivent etre mi-congelee
les agrandir un peu avec le roulo
mettre au choix:
sauce tomate + origant + fromage rape
pesto + huile d'olive + fromage bulgar
sauce + origan + thon
couper en triangle comme quand on coupe une pizza ronde
rouler depuis la partie large vers le milieu
pour former des croissants
mettre sur plato + papier sulferise
enfourne jusqu'a jolie couleur
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה