Boulettes de viande, avec pommes de terre et menthe
ללא ספק אחת הקציצות האהובות ביותר על בני הבית . המרקם מעניין בזכות התפוחי אדמה שבפנים הם רכים
ונימוחים, ומבחוץ מקבלים מעטפת קריספית פה ושם~
יש כאן נענע..ופרטוזיליה, ובזכותם הקציצה מקבלת מן טעם קייצי ורענן. אני אוהבת להגיש אותן עם פלחי לימון וסלט ירקות גדול
.
מצרכים
חצי קילו בשר טחון
צרור נענע קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
בצל גדול מגורד
שני תפוחי אדמה קטנים מבושלים במי מלח מקוררים ומקולפים
מלח - פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
.
.
הכנה
חותכים את התפוחי אדמה לקוביות קטנות
מערבבים את כל המצרכים בקערה ולשים היטב
מערבבים את כל המצרכים בקערה ולשים היטב
לא נורא אם פה ושם נמעכת התפוח אדמה
יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים
.
.
רעיון שנתנה לי סבין..שקיבלה ממישל
6 תגובות:
c'est + facile quand on rape la pomme de terre .
Essaie la prochaine fois !
ריעון גדול הנענע! נשמע מעולה
חייבת לנסות :)
תודה על הטיפ!
ובכלל הקציצות נראות נפלאאא
אוויש כמה שזה נראה טוב
אהבתי ביותר
שילוב של תפוחי אדמה יאממי
תודה לך
שבת נפלאה
Des pommes de terre cuite a rape? interessant!
Des pommes de terre cuite a rape? interessant!
נראה נהדר
תנסי פעם להוסיף לתערובת הקציצות 1-2 כפות עמבה..זה נהדר בתור תיבול וקשה מאד לגלות מה הטעם המיוחד אחרי הטיגון או צליה בתנור.
הנענע בהחלט מרעננת את הקציצות.
♥♥♥
הוסף רשומת תגובה