~~ עוגת גבינה קרה בציפוי אוכמניות ~~

Gateau au fromage froid, avec du rouge au dessus (-:


עוגת גבינה קרה, שהיא פשע לאור היום
עשירה, קרמית וכל כך טעימה. הפעם ציפיתי אותה במחית אוכמניות
והחמיצות היחסית של הציפוי יחד עם הקרמיות
של הגבינה יצר חוויה בלתי רגילה. פשע
.
חשוב להקפיד על זמן קירור של 24 שעות
לפני הפריסה / ציפוי
.
מצרכים - תבנית בגודל 24
תחתית
מאה וחמישים גרם ביסקוויטים טחונים
מאה גרם חמאה מומסת
~
מילוי
חמש מאות מ"ל שמנת מתוקה
מאה שלושים גרם סוכר
ארבעים גרם פודינג וניל
חמש מאות גרם גבינה לבנה
מאתיים חמישים גרם גבינה שמנת - נפוליאון
~
ציפוי
קופסת "מילוי אוכמניות" 400 גרם / השתמשתי בשל פוליבה
.
.
הכנה
תחתית
מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת
ומדביקים היטב לתחתית
שומרים במקפיא
~
מילוי
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה הסוכר והאינטנט פודינג
עד לקבלת קרם יציב
מנמיכים את המהירות ומוסיפים בהדרגה את הגבינות
מקציפים עוד דקה
יוצקים את המלית לתבנית ושומרים במקרר 24 שעות
מכניסים את העוגה למקפיא חצי שעה
מוציאים מצפים אותה ושומרים במקרר עד לפריסה


.
.
מקור המתכון של המלית - קרין גורן / סודות מתוקים

Gateau au fromage froid, avec du rouge au dessus (-:
moula manque 24. mettre un film sur le contour

la base:
150 g de petits beurre en poudre
100 g de beure fondu
melanger, etaler sur la base du moul

le fromage
500 g de creme liquide pour faire chantilli
130 g de sucre en poudre
40 gramme de poudre pouding vanille
500 g de fromage blanc
250g de fromage blanc gras, genre 30%


dans le mixer faire monter la creme fraiche + le sucre + la poudre pudding
jusque bien ferme
baisser la vitesse et rajouter graduellement les fromages
mettre dans le moule et refroidir 24 heure
avant d'etaler le dessus, congeler 1/2 heure

le dessus: 400g de preparation achetee en
boite gout oukmaniot, je sais pas comment on traduit ca




3 תגובות:

chantal אמר/ה...

איזה גובההה

מאוד אוהבים אצלי את השילוב..מנסה המון אחרות טעימות גם..אבל חוזרים תמיד למקור והשילוב חמוץ אדום וגבינה...

מלאן בראבו ונשיקות גם

שונט

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

אחחחח אין מה להגיד עוגת גבינה קלאסית נהדרת וטעימה
יצא מדהים, כמה אני אוהבת את השילוב של החמוץ מתוק .

נפלא !!!

מרילין איילון אמר/ה...

>תודה שאנטל, תודה פונצית