~~ קציצות מבשר, קוביות תפ"א ונענע ~~

Boulettes de viande, avec pommes de terre et menthe


ללא ספק אחת הקציצות האהובות ביותר על בני הבית . המרקם מעניין בזכות התפוחי אדמה שבפנים הם  רכים ונימוחים, ומבחוץ מקבלים מעטפת קריספית פה ושם~

יש כאן נענע..ופרטוזיליה, ובזכותם הקציצה מקבלת מן טעם קייצי ורענן. אני אוהבת להגיש אותן עם פלחי לימון וסלט ירקות גדול



.

מצרכים
חצי קילו בשר טחון
צרור נענע קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
בצל גדול מגורד
שני תפוחי אדמה קטנים מבושלים במי מלח מקוררים ומקולפים
מלח - פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
.

הכנה
חותכים את התפוחי אדמה לקוביות קטנות
מערבבים את כל המצרכים בקערה ולשים היטב
לא נורא אם פה ושם נמעכת התפוח אדמה
יוצרים קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים
.
.
רעיון שנתנה לי סבין..שקיבלה ממישל



6 תגובות:

Vivi אמר/ה...

c'est + facile quand on rape la pomme de terre .
Essaie la prochaine fois !

fairy_mi אמר/ה...

ריעון גדול הנענע! נשמע מעולה
חייבת לנסות :)
תודה על הטיפ!
ובכלל הקציצות נראות נפלאאא

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

אוויש כמה שזה נראה טוב
אהבתי ביותר
שילוב של תפוחי אדמה יאממי

תודה לך
שבת נפלאה

מרילין איילון אמר/ה...

Des pommes de terre cuite a rape? interessant!

מרילין איילון אמר/ה...

Des pommes de terre cuite a rape? interessant!

bigjack אמר/ה...

נראה נהדר
תנסי פעם להוסיף לתערובת הקציצות 1-2 כפות עמבה..זה נהדר בתור תיבול וקשה מאד לגלות מה הטעם המיוחד אחרי הטיגון או צליה בתנור.
הנענע בהחלט מרעננת את הקציצות.
♥♥♥