Poulet au four, a la confiture d'orange
.
לפני כן, מתוקים תמיד היו שמורים למנה האחרונה
אבל הנה, מאותו רגע שנכנסתי לזה (בעידודו של בעלי) בני הבית לא
נתנו לי לצאת מזה: עוף בריבת תפוזים - הוא אחד הלהיטים אצלנו
נתנו לי לצאת מזה: עוף בריבת תפוזים - הוא אחד הלהיטים אצלנו
.
.
מצרכים
ארבע כרעיים מחולקים ונקיים
שלוש כפות מיונז
ארבע כפות ריבת תפוז / אצלי ריבת תפוז סיני מרוסק
שתי כפות אבקת מרק בצל
כף ג'ינג'ר מגורד
כף ג'ינג'ר מגורד
שתי כפות שומשום
שתי כפות רוטב סויה
.
הכנה
מערבבים את הכל בקערה ומשהים בין 4 שעות לבין לילה שלם
מסדרים בתבנית אפיה ואופים על חום בינוני בלי כיסוי
כשעה - שעה וחצי תוך שהופכים
את הצד של העוף פעם אחת באמצע
4 תגובות:
ce poulet a l'air succulent!!!
bravo maryline et surtout MERCI!!!!
chouquette
אוחח זה באמת מעדן אמיתי
גם אצלנו אוהבים מאוד
האפרוח שלי מבקש תמיד עוד קצת מהרוטב.
נראה מדהים!
ניראה מצוין מרילין!!!בראבו
אצלינו מאוד נפוץ ברווז בתפוזים
ו עם ריבה צריך להיות מעניין וטעים...תודה יקרה
המון נשיקות
לבני הבית
שונט
ההממ ברבז בתפוזים זה חתיכת יאמי זה...
Chouquette..oui c'est res tres bon ca...les enfants adorent!
הוסף רשומת תגובה