~~~~~~~~~ עוף בתנור בריבת תפוזים ~~~~~~

Poulet au four, a la confiture d'orange

.

עופות מתוקים זה באמת משהוא שהתחלתי להתנסות
בהם מאוחר יחסית -
אולי לפני שנתיים שלוש
לפני כן, מתוקים תמיד היו שמורים למנה האחרונה
אבל הנה, מאותו רגע שנכנסתי לזה (בעידודו של בעלי) בני הבית לא
נתנו לי לצאת מזה:
עוף בריבת תפוזים - הוא אחד הלהיטים אצלנו
.
.
מצרכים
ארבע כרעיים מחולקים ונקיים
שלוש כפות מיונז
ארבע כפות ריבת תפוז / אצלי ריבת תפוז סיני מרוסק
שתי כפות אבקת מרק בצל
כף ג'ינג'ר מגורד
שתי כפות שומשום
שתי כפות רוטב סויה
.

הכנה
מערבבים את הכל בקערה ומשהים בין 4 שעות לבין לילה שלם
מסדרים בתבנית אפיה ואופים על חום בינוני בלי כיסוי
כשעה - שעה וחצי תוך שהופכים
את הצד של העוף פעם אחת באמצע

‏4 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

ce poulet a l'air succulent!!!
bravo maryline et surtout MERCI!!!!
chouquette

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

אוחח זה באמת מעדן אמיתי
גם אצלנו אוהבים מאוד
האפרוח שלי מבקש תמיד עוד קצת מהרוטב.

נראה מדהים!

chantal אמר/ה...

ניראה מצוין מרילין!!!בראבו

אצלינו מאוד נפוץ ברווז בתפוזים

ו עם ריבה צריך להיות מעניין וטעים...תודה יקרה
המון נשיקות
לבני הבית
שונט

מרילין איילון אמר/ה...

ההממ ברבז בתפוזים זה חתיכת יאמי זה...

Chouquette..oui c'est res tres bon ca...les enfants adorent!