Dattes Mahjoul avec feta de chevre et noix
.
.
צילום: בעלי
.
.
לכאורה עוד מנה המשלבת פירות יבשים עם גבינת עזים
אבל השילוב כאן...דליקאטס - וזאת בזכות השימוש בחומרים
מעולים: יש את התמר המופלא הזה - מהג'ול - פאר פרי ארצנו
עסיסי רך ומתוק ויש את הפטה עזים מהטובות
שטעמתי לאחרונה..יאמי יאמי
אבל השילוב כאן...דליקאטס - וזאת בזכות השימוש בחומרים
מעולים: יש את התמר המופלא הזה - מהג'ול - פאר פרי ארצנו
עסיסי רך ומתוק ויש את הפטה עזים מהטובות
שטעמתי לאחרונה..יאמי יאמי
~
.
מצרכים
תמרים מסוג מהג'ול חצויים
גבינת פטה עזים - 16% מעודנת של צוריאל
אגוזי מלך
אגוזי מלך
.
הכנה
מערבבים / מועכים את הפטה עזים
ומניחים כפית מלית בכל חצי תמר
מסדרים אגוז מלך ומגישים
תגובה 1:
הוו מרילין איזה מנה מדהימה
החזרת אותי מליוני שנים אחורה שאמא שלי היתה פותחת כל תמר עבורנו וממלאת בכל טוב ועם בוטנים ומגישה עם תה ונענע.
תבורכי
שבוע טוב לך.
הוסף רשומת תגובה