~~~~~~~~~~~ במיה ברוטב עגבניות ~~~~~~

עכשיו, כשהבמיה בשיאה, חבל לא לנצל ולהנות
בוחרים כאלה שהם קצת רכים ולא סיביים, קוטמים מעט את הזנב
שוטפים, מייבשים
ומתחילים לבשל
להלן תבשיל קלי קלות, הולך נהדר על אורז לבן
.
.
מצרכים
בצל פרוס דק
חמש שיני שום פרוסות
חצי קילו במיה
קופסה של 800 גרם עגבניות מרוסקות
חצי כפית סוכר
מלח, פלפל
אופציה: רבע כפית בהרט
.
.
הכנה
מטגנים את הבצל עד לצבע בהיר ומצרפים את השום
אחרי כמה דקות, כשהשום מתחיל להפיץ ריח נעים מוסיפים את הבמיה
מערבבים היטב כדקה
מוסיפים את שאר המצרכים, מערבבים ומבשלים כחצי שעה - ארבעים דקות

תגובה 1:

אנונימי אמר/ה...

יותר מדי סוכר במתכונים. לא ברור לי למה.