ה"על האש" המתוכנן, אבל מרוב בשרים אחרים שהיו, לא
הגענו אליהם בכלל - אז למחרת הם הוגשו צלויים
על המחבט לצד פירה טרי..טעים עסיסי
וריחני - מומלץ
הגענו אליהם בכלל - אז למחרת הם הוגשו צלויים
על המחבט לצד פירה טרי..טעים עסיסי
וריחני - מומלץ
.
מצרכים
עשר חזות עוף פרוסים דק
רבע כוס שמן זית
רבע כוס לימון
כרישה פרוסה דק דק
כף שום כתוש
כף תימין
מלח - פלפל שחור גרוס
.
הכנה
מכניסים את כל המצרכים לקופסה אטומה
מנערים היטב ושומרים 24 שעות במקרר
מדי פעם מערבבים לציפוי מלא של הנתחים
מנערים היטב ושומרים 24 שעות במקרר
מדי פעם מערבבים לציפוי מלא של הנתחים
~
לוקחים מחבט עם ציפוי טפלון איכותי ומחממים
אפשר להוסיף טיפה שמן זית, אבל לא חובה
מוציאים את החזות, מנגבים ומניחים על המחבט
צולים כ- שתי דקות בכל צד על אש חזקה
מגישים עם פלחי לימון
3 תגובות:
יאמממי
עוד רעיון שאני מאמצת ממך באהבה
כל מתכון שלך מתקבל ברצון.
הכנתי את קוראסוני הלחמניות הממולאות והם יצאו מדהים
תודה תודה תודה לך
שבוע טוב
הכל אצלך מתחיל במשהו קטן שנשאר בצד ולבסוף מאולתר לארוחת מלכים.
את איתית תגידי לי? :)
נראה מעולה, מעורר תיאבון!
מריליו היקרה,
המתכון נפלא!
הכנתי אותו היום לארוחת צהריים - 5 דקות הכנה.
פשוט קל וטעים מאוד-מאוד!
הוסף רשומת תגובה