~~חזה עוף צלוי בשמן זית ולימון ~~


זה התחיל מנתחי חזה עוף שהשרתי בשביל
ה"על האש" המתוכנן, אבל מרוב בשרים אחרים שהיו, לא
הגענו אליהם בכלל - אז למחרת הם הוגשו צלויים
על המחבט לצד פירה טרי..טעים עסיסי
וריחני - מומלץ
.
מצרכים
עשר חזות עוף פרוסים דק
רבע כוס שמן זית
רבע כוס לימון
כרישה פרוסה דק דק
כף שום כתוש
כף תימין
מלח - פלפל שחור גרוס
.
הכנה
מכניסים את כל המצרכים לקופסה אטומה
מנערים היטב ושומרים 24 שעות במקרר
מדי פעם מערבבים לציפוי מלא של הנתחים
~
לוקחים מחבט עם ציפוי טפלון איכותי ומחממים
אפשר להוסיף טיפה שמן זית, אבל לא חובה
מוציאים את החזות, מנגבים ומניחים על המחבט
צולים כ- שתי דקות בכל צד על אש חזקה
מגישים עם פלחי לימון

3 תגובות:

טעמים במטבח רחוק אמר/ה...

יאמממי
עוד רעיון שאני מאמצת ממך באהבה
כל מתכון שלך מתקבל ברצון.

הכנתי את קוראסוני הלחמניות הממולאות והם יצאו מדהים

תודה תודה תודה לך

שבוע טוב

fairy_mi אמר/ה...

הכל אצלך מתחיל במשהו קטן שנשאר בצד ולבסוף מאולתר לארוחת מלכים.
את איתית תגידי לי? :)
נראה מעולה, מעורר תיאבון!

יעל אמר/ה...

מריליו היקרה,
המתכון נפלא!
הכנתי אותו היום לארוחת צהריים - 5 דקות הכנה.
פשוט קל וטעים מאוד-מאוד!