ממש גיוון מרנין ללביבות. הכנתי אותן בפעם הראשונה
בחנוכה השנה, ומאז הן מכבבות בהרבה ארוחות ערב
בחנוכה השנה, ומאז הן מכבבות בהרבה ארוחות ערב
מוגשות לצד גבינה לבנה או יוגורט מטובל
בהרבה ירק
בהרבה ירק
.
מקור המתכון של שרי, אצלי עם מעט שינוייים
.
מצרכים
שתי בטטות מגורדות
חבילת עלי מונגולד שטופה וקצוצה
בצל קצוץ
שתי ביצים
חצי כפית שום קטוש
שתיים שלוש כפות קמח / אפשר גם בלי, זה יוצא גם טעים
מלח - פלפל שחור
.
.
הכנה
מטגנים את בצל עד לצבע בהיר
מצרפים את עלי המונגולד ומטגנים עד הם מתרכים מעט
מסננים, מקררים מעט ושמים בקערה
מוסיפים לקערה את שאר המצרכים, מערבבים היטב
מטגנים בשני הצדדים במעט שמן ומוציאים לנייר סופג
.
.
3 תגובות:
מרלין, ראשית אני רוצה להודות לך על הבלוג קוראת פה הרבה ומאד נהנית.
רציתי לשאול אם אני לא רוצה לטגן האם ניסית באפיה ? האם כדאי לבשל את הבטטה קודם ואז לאפות ? מה דעתך.
מרלין, ראשית אני רוצה להודות לך על הבלוג קוראת פה הרבה ומאד נהנית.
רציתי לשאול אם אני לא רוצה לטגן האם ניסית באפיה ? האם כדאי לבשל את הבטטה קודם ואז לאפות ? מה דעתך.
לדעתי זה ילך פה מאוד באפיה, ולא, לא הייתי מבשלת את הבטטות קודם כי כל הכיף שזה קצת קריספי.
אופציה אחרת, יכולה להיות בישול הבטה, מעיכה, ואז אפילו סידר במנג'ט ואפיה
אבל זה כבר משהוא אחר
בהצלחה
הוסף רשומת תגובה