שוב מצאתי את עצמי מול נתח הודו ולא ידעתי מה לעשות איתו
שמני מסר מתכון של ישראל מאורט, שיניתי פה ושם, ממש בקטנה
ולבסוף יצאתי מלכתה השווארמה
ולבסוף יצאתי מלכתה השווארמה
(-:
לבעלי הגשתי בצלחת, לבנות בחצאי פיתות
בין ביס לביס שקד הכריזה - " את מלכת השוורמה" וניצן
אמרה "את יכולה לפתוח שווארמיה" מה רע?י~
אמרה "את יכולה לפתוח שווארמיה" מה רע?י~
בקיצור, הבשר יצא עסיסי וטעים מאוד! הגילגול
בבצל המטוגן בשלב האחרון נתן לשווארמה עוד
מרקם מעיניין וחדש - מומלץ ביותר
המתכון רשום כפי שהכנתי אותו
.
בבצל המטוגן בשלב האחרון נתן לשווארמה עוד
מרקם מעיניין וחדש - מומלץ ביותר
המתכון רשום כפי שהכנתי אותו
.
.
מצרכים
קילו שווארמה הודו
כוס שמן
שתי כפות אבקת קארי
שתי כפות גראם מסלה
כף עמבה תורשי
כף אבקת מרק עוף
מלח - פלפל שחור
שלושה בצלים פרוסים
.
.
.
הכנה
מערבבים את השמן עם התבלינים בעקרה גדולה
מכניסים את הבשר, מעסים היטב ומשרים למספר שעות ועד יממה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מסדרים את הבשר ואת המרינדה בתבנית אפיה וסוגרים בנייר כסף
אופים כ- שעה
.
.
מוציאים, מקררים ופורסים דק
מטגנים את הבצלים עם מעט ממיצי הבשר
מוסיפים את הבשר מערבבים / מקפיצים מספר דקות
8 תגובות:
j'adore le shwarma et n'en mange que rarement vu la "proprete" de kiosks.
Et moi les shawarma de dehors me font des remontes toute la journee!
j'adore !!! Marylin, ma cherie
les visites sur ton blog m'ont manquées, petit coucou et gros bisous...........................................
chant
Merci ma Chantal
היי,
בלוג מקסים....
מה הכוונה בכף עמבה תירוש?
הכוונה לתבלין הצהוב שמשתמשים בו לרב לחמוצים ..
במקרה גיליתי את הבלוג הזה. אני פשוט נהנית להיכנס אליו כל שבוע ולבחור משהו מעניין. התמונות פשוט מדהימות. איזו השקעה. יישר כח. בינתיים כל מה שהכנתי כולם ליקקו את האצבעות.
מרילין,מצאתי רק עמבה רגילה,זה בסדר??
הוסף רשומת תגובה