~~ גולש הודו בשזיפים ורכז רימונים ~~


כשבעלי חזר מהקניות עם נתחים של הודו עמדתי קצת חסרת אונים..מימיי
לא בישלתי הודו! אבל הנה, לאחר מעט חיפושים נצמא מתכון שמניב
צלי
שחום וריחני..הבשר רך כמו חמאה - מעולה להגיש עם אורז לבן תפוחי אדמה
וגם קוסקוס




מצרכים
קילו הודו חתוך לקוביות: שווארמה נקבה
בצל גדול קצוץ
שש שיני שום פרוסות - אפשר גם יותר
שש שזיפים מיובשים מגולענים או משמשים יבשים
שתי כפות רכז רימונים
חצי כוס מים
מלח - פלפל

הכנה
מזהיבים את הבצל, מוסיפים את השום ואת הבשר ומערבבים היטב
מוסיפים את השזיפים, מלח ופלפל, את רכז הרימונים ואת המים
מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה שעתיים
בודקים שיש מספיק מים מדי פעם




 

5 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

יצא משהו משהו...חייבת לציין שזו הפעם הראשונה שאני מכינה גולש בצורה הזו!!תמיד הכנתי בדרך הקלאסית
עפ פפריקה...והטאץ של רכז הרימונים והשזיפים...
לא שמתי הרבה[3 שזיפים]והבשר היה בקר[לא אוהבים אצלי כלכך הודו]

תודהההה אוריתה ומרילין

אנונימי אמר/ה...

היי,
מעוניינת להכין לשבת הקרובה,
אני יכולה להוסיף ירקות לגולש?
אם כן איזה ממולצים?
תודה

אנונימי אמר/ה...

הכנתי ויצא חיוור ולא טעים.חבל.שידרגתי עם סויה מתוקה.

שרית ריסמני אמר/ה...

שלום מרילין

כשאת כותבת במתכון שווארמה נקבה האם הכוונה שאפשר להשתמש
בשווארמה נקבה במקום גולש הודו או שגולש הודו זה בעצם
שווארמה נקבה?

סליחה על הבורות רוצה לוודא

שרית ריסמני אמר/ה...

שלום מרילין

כשאת כותבת במתכון שווארמה נקבה האם הכוונה שאפשר להשתמש
בשווארמה נקבה במקום גולש הודו או שגולש הודו זה בעצם
שווארמה נקבה?

סליחה על הבורות רוצה לוודא