הבצק מעולה, המלית עשירה - פשוט תאווה לחיך לכל אוהבי הפרג
ומי שלא, כמו הבנות שלי, מלית עשויה מריבת תותים ואגוזים קצוצים
משתלבת נפלא
ומי שלא, כמו הבנות שלי, מלית עשויה מריבת תותים ואגוזים קצוצים
משתלבת נפלא
מצרכים לבצק
ארבע כוסות קמח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
כפית מלח
גרד של לימון
מאה עשרים וחמש סיסי חלב
מאתיים גרם חמאה רכה
שתי ביצים
כפית תמצית וניל
לציפוי: ביצה מהולה במעט מים
ארבע כוסות קמח
כף שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
כפית מלח
גרד של לימון
מאה עשרים וחמש סיסי חלב
מאתיים גרם חמאה רכה
שתי ביצים
כפית תמצית וניל
לציפוי: ביצה מהולה במעט מים
הכנה
מערבבים בקערה את כל המצרכים היבשים
מצרפים את החומרים הלחים / רטובים לשים כ- 10 דקות
מכסים ונותנים לנוח שעתיים - הבצק לא תופח
מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים
מרדדים כל חלק למלבן ומורחים עליו מלית בצורה אחידה
מגלגלים מצפים בביצה מהולה במעט מים
אופים עד להזהבה
.
.
מצרכים למלית
שלוש כוסות פרג טחון טרי
כוס סוכר
כוס סוכר
כף דבש
כוס ורבע חלב
כוס ורבע חלב
חמישים גרם חמאה
גרד מלימון
ארבע כפות אגוזים קצוצים
שתי כפות צימוקים
ביצה
.
הכנה
מרתיחים חלב, סוכר, חמאה, גרירת לימון ודבש
מסירים מן האש, מוסיפים את הפרג, אגוזים וצימוקים
נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה ומערבבים
נותנים למלית להתקרר למשך 5 דקות ומוסיפים את הביצה ומערבבים
.
..
.
3 תגובות:
Pourrais tu m'envoyer opar mail ta recette
merci beaucoup
piroulie
what does it mean "אופים עד להזהבה" ??
What temperature :)
180 מעלות
הוסף רשומת תגובה