~~~~~~~~~~~ פסטה בשמנת וגזר ~~~~~~~

אצלנו אוהבים מאוד פסטה..בעיקר הבנות ואני
כאן הן מוגשות ברוטב שמנת כתום ועשיר
אפשר לפזר גם קצת גבינה צהובה מגורדת מעל אם רוצים
..

מצרכים
בצל קצוץ
שלושה גזרים לתוכים לקוביות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית ג'ינג'ר מגורד
רבע כפית מוסקט טחון
כוס חלב
קופסת שמנת מתוקה
שתי כפות יין לבן או כף חומץ בלסמי
מלח - פלפל.
מעט תימין או עירית להגשה

.
הכנה
מזהיבים בשמן את הבצל יחד עם הגזר
מוסיפים את התבלינים ואת כוס החלב
מבשלים כ- 20 דקות וטוחנים עם מוט בלנדר
מוסיפים את השמנת המתוקה, היין ומתקנים תיבול
ומבשלים עוד כ- 10 דקות
מבשלים את הפסטה ומגישים עם הרוטב

4 תגובות:

piroulie אמר/ה...

MIAM MIAM CA A L'AIR TRES BON !

J'ai mis l'adresse de ton blog sur un forum de cuisine juive ou il y a beaucoup d'israelienne francophone
elle pourront profiter de tes recettes qui ont vraiment l'air bonnes :
http://femmesjuives.monforum.com/

a bientôt

מרילין איילון אמר/ה...

Merci Piroulie! je vais de ce pas visiter ce forum que je ne connais pas.

Et moi, hier, pendant que je racontais au forum auquel je participe (qui comprend aussi quelques francophones) que je faisais tes pizas au thon ai mis ton lien un lien . des que je mes les photos en lignes je te montrerais!

אנונימי אמר/ה...

I reаd this рost cоmpletely about the difference of hottest and pгесeding teсhnologiеs, it's remarkable article.

My blog post - www.prweb.com

Unknown אמר/ה...

הי מרילין המקסימה,
רוטב מעולה, השתמשתי בשמנת של אלפרו ובמים במקום החלב.