איזו הנאה יש "לנגב" טחינה משובחת - את הטחינה
הירוקה אנחנו אוהבים במיוחד
לצד פיתות חמות או צלחת חומוס פול
העיקר שתהיה מתובלת היטב
לצד פיתות חמות או צלחת חומוס פול
העיקר שתהיה מתובלת היטב
.
. מצרכים
חצי כוס טחינה גולמית
צרור פטרוזיליה קצוץ דק מאוד
שלוש שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד
רבע כפית כמון
מלח - פלפל
כף שמן זית
מים
הכנה
מערבבים את הטחינה עם הפטרוזיליה והשום
מוסיפים את מיץ הלימון המלח הפלפל והכמון
מוסיפים מים תוך ערבוב עד לסמיכות הרצויה
מוסיפים את השמן זית, מערבבים ומגישים
מוסיפים את השמן זית, מערבבים ומגישים
תגובה 1:
שלום
הבלוג שלך נהדר ,כצמחונית חוגגת עם מתכוני הסלטים המשובחים.
טיפ לטחינה בעיקר לילדים שלא משתגעים על עלים - אני מרסקת במעבד המזון את הפטרוזיליה (נענע,כוסברה) עם כוס מים, ואז משתמשת להכנת הטחינה (אפשר ידני).
ומי שאוהב טחינה סמיכה יכול לעבוד הפוך לשים במעבד לימון ומים ולטפטף פנימה את הטחינה בהדרגה .שבת שלום
הוסף רשומת תגובה