עוגה לחה ועסיסית שעברה הסבה ונהייתה
מאפינס קליל קטן וטעים ביותר
מאפינס קליל קטן וטעים ביותר
חושב לאפות רק עד שזהוב, כדי לא לייבש אותם
~
~
כ- 24 מאפינסים בעתרות מספר 4-5
.
.
.
מצרכים
כוס וחצי פרג טחון טרי
חצי כוס קוקוס טחון
כוס ושליש סוכר חום
שקית סוכר וניל
כוס קמח רגיל
שקית אבקת אפיה
ארבע ביצים
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
הכנהמחממים את התנור ל- 180
מסדרים את העתרות בתוך תבניות שקעיםמקציפים את הסוכר עם הביצים עד שתפוח ובהירמוסיפים את יתר המצרכיםמערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתוך העתרות עד כמעט עד קצה
אופים עד לצבע זהוב
מסדרים את העתרות בתוך תבניות שקעיםמקציפים את הסוכר עם הביצים עד שתפוח ובהירמוסיפים את יתר המצרכיםמערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתוך העתרות עד כמעט עד קצה
אופים עד לצבע זהוב
.
.
2 תגובות:
Ca doit etre delicieux !
Viviane
Viviane, il est vraiment tres bon! maryline.
הוסף רשומת תגובה