~~~~~~~~~ תפוחי אדמה וגמבה בתנור~~~~~

בשבילך רוויתוש
.
.
תפוחי אדמה שהם רכים מבפנים ופריכים מבחוץ
בשילוב טעמים שכולנו בבית אוהבים
כדאי לא לוותר על זרעי השומר, הם מעלים את המנה
דרגה אחת מעלה
.
.
מצרכים
ארבע תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לבינוני
גמבה חתוכה לקוביות קטנות
בצל חתוך לרבעים
רבע כוס שמן זית
מלח - פלפל
כפית זרעי שומר

הכנה
שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים היטב
מסדרים לתוך תבנית אפיה, מכסים בנייר כסף
אופים בחום בינוני חזק כ- שעה
מורידים את הכיסוי ואופים עוד כ- שעה

- תפוח אדמה בתנורתפוח אדמה בתנורתפוח אדמה בתנור תפוח אדמה בתנור- תפוח אדמה בתנור

2 comments:

אנונימי אמר/ה...

מרילין נשמה
תודה ממי
האמת שזה נראה טעים ונימוח כזה
אני אנסה להכין את זה השבת
מה את אומרת??
לא סתם הקדשת לי את זה
אני באמת אוהבת תפוחי אדמה
בכל צורה מטוגן אפוי או מבושל או מעוך!!
תודה יקירתי ,
אני אספר לך איך יצא לי
או את יודעת מה??
אני אצלם בנייד לא באיכות הצילומים שלך אבל אני אשתדל עשינו עסק???
תגידי חייב גמבה אדומה או שאפשר פלפל בצבע אחר??

מרילין איילון אמר/ה...

לכי על זה, אני בטוחה שתוהבו
אפשר גם עם שמן אחר אגב, אבל ממליצה כן ללכת על הגמבה האדומה ולא צבע אחר

בהצלחה..ובהחלט מחכה לדיווח מצולם

שלך, מרילין