tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post5621895480912188905..comments2024-02-14T00:18:30.919-08:00Comments on Ma Blogeria: ~~~~~~~~~ תפוחי אדמה וגמבה בתנור~~~~~מרילין איילוןhttp://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-84544002353704665052008-03-26T14:42:00.000-07:002008-03-26T14:42:00.000-07:00לכי על זה, אני בטוחה שתוהבואפשר גם עם שמן אחר אגב,...לכי על זה, אני בטוחה שתוהבו<BR/>אפשר גם עם שמן אחר אגב, אבל ממליצה כן ללכת על הגמבה האדומה ולא צבע אחר<BR/><BR/>בהצלחה..ובהחלט מחכה לדיווח מצולם<BR/><BR/>שלך, מריליןמרילין איילוןhttps://www.blogger.com/profile/02165249977141232901noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9091548843398418810.post-34652011104997662142008-03-26T14:37:00.000-07:002008-03-26T14:37:00.000-07:00מרילין נשמה תודה ממי האמת שזה נראה טעים ונימוח כזה...מרילין נשמה <BR/>תודה ממי <BR/>האמת שזה נראה טעים ונימוח כזה <BR/>אני אנסה להכין את זה השבת <BR/>מה את אומרת??<BR/>לא סתם הקדשת לי את זה <BR/>אני באמת אוהבת תפוחי אדמה <BR/>בכל צורה מטוגן אפוי או מבושל או מעוך!!<BR/>תודה יקירתי ,<BR/>אני אספר לך איך יצא לי <BR/>או את יודעת מה??<BR/>אני אצלם בנייד לא באיכות הצילומים שלך אבל אני אשתדל עשינו עסק???<BR/> תגידי חייב גמבה אדומה או שאפשר פלפל בצבע אחר??Anonymousnoreply@blogger.com