זה יותר טעים ממה שזה ניראה בתמונה.
לביבות קבועות בבית בלי שום קשר לחג החנוכה ,להגיש כמו שהן על יד סלט ירקות וקערה של גבינה לבנה
מתאים גם לפסח אם משתמשים בקמח מצה
מצרכים
שני תפוחי אדמה
שני גזרים
קישוא
שני גזרים
קישוא
בצל
שלושת רבעי כוס פירורי לחם או קמח מצה
שלוש ביצים
שלוש ביצים
מלח - פלפל - אבקת מרק עוף - כורכום
שמן לטיגון
הכנה
מגרדים דק את כל הירקות וסוחטים היטב
שמים בקערה את הירקות המגורדים ואת כל שאר המצרכים
מערבבים היטב ומטגנים בשמן
מגישים חם מהמחבת
3 תגובות:
הכנתי לשמחת תורה את הלביבות והיה פשוט מעולה! כולם אכלו- כולל הילדים (גיל 5 ומטה). וזה טעים גם קר. בקיצור- גיליתי את האתר שלך לא מזמן, והוא ממש טוב!! תודה.אסתר
שימחת אותי מאוד אסתר - טוב נו, מה אני אגיד..גם אצלי הן מכבות כבר שנים
מעולות כשהן אפויות !
חנוכה שמח , נסים ובשורות טובות וישועות!
הוסף רשומת תגובה