מתכון של חברתי שאנטל, מככב אצלנו בימי שבת כבר חצי שנה
ממליצה לא לשכוח להכין חלה טרייה כדי לסחוב את הרוטב הטעים
(-:
מצרכים
קילו דגים, נסיכת הנילוס או בורי חתוך לפרוסות
שתי כפות רסק עגבניות
מיץ מלימון אחד
חצי כף כמון
חצי כף קימל - אני משמשת בקימל שלם, לא טחון
מיץ מלימון אחד
חצי כף כמון
חצי כף קימל - אני משמשת בקימל שלם, לא טחון
ארבעה שיני שום מעוכים
חצי כפית מלח
חצי כפית אבקת זרעי כוסברה
חצי כפית אבקת זרעי כוסברה
חצי כף פפריקה מתוקה
חצי כף פפריקה חריפה
חצי כף פפריקה חריפה
כוס מים
שלוש כפות שמן
שלוש כפות שמן
חצי פלפל אדום חריף למי שרוצה - אני שמה כפית הריסה
הכנה
מערבבים בקערה את מיץ הלימון, רסק העגבניות, השום ואת התבלינים
מחממים את השמן במחבת מוסיפים את התערבות מטגנים דקה
אם רוצים, מוסיפים את הפלפל החריף, או את ההריסה, או פלפל צ'ומה
מוסיפים חצי כוס מים, מערבבים טוב ומבשלים חמש דקות עם מכסה
מוסיפים עוד חצי כוס מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הדגים
מבשלים כחצי שעה על ביעבוע עדין ומגישים חם
5 תגובות:
היי מרילין מאשרי
תודה על הכבוד חהה
האתר שלך חמים ביתי ועשיר
אוהבת מאוד
היי מרלין
הבלוג שלך מדהים,אשת חייל:)
רציתי לייעץ לך להוסיף גם גינגר טחון זה מאוד מוסיף לטעם
תבורכי מאת השם
רעיה
טעים.
מספיק חצי לימון.
היי, האם אפשרי לוותר על זרעי הכוסברה? אין ברשותי :/
אפשר בלי זרעי כוסברה, בהצלחה!
הוסף רשומת תגובה