~~סלט תפוחי אדמה עם בצל סגול וקבנוס~~




צילום: בעז לביא, סגנון: ענת לבל


סלט שהוא ארוחה, אני אוהבת להכין אותו עבור בנותיי שיוצאות ליום שלם מחוץ לבית ומחפשות מנה טעימה ומשביעה שלא צריך לחמם, והיא לא רק חסה וירקות (-:
בשנה שעברה חילקתי את הסלט הזה במשלוחי המנות לצד פרצל, הייתה הצלחה כבירה! 



סלט תפוחי אדמה עם בצל סגול וקבנוס


בשרי, רמת קושי קלה, זמן הכנה כ- 30 דקות.



1 כף שמן
3 תפוחי אדמה גדולים
1 קבנוס חתוך לקוביות
1 בצל סגול גדול חתוך לקוביות קטנות
1 כפית חרדל
2 כפות חומץ תפוחים (אפשר גם אחר)
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ



מבשלים במים את תפוחי האדמה על קליפתם עד שהם רכים, מצננים, מקלפים אותן, חותכים לקוביות של 3 ס"מ בערך ומעבירים אותן לקערה.

מטגנים במחבת את הקבנוס בשמן כ- 5 דקות או עד שהוא פריך, ומעבירים אותו גם לקערה.

באותה מחבת  מטגנים את הבצל הסגול למשך דקה, מוסיפים  את החרדל, החומץ, המלח והפלפל, מערבבים ומכבים את האש, ויוצקים את התערובת לקערה.

מערבבים את הכל יחד, מגישים עם פטרוזיליה קצוצה ובצל ירוק קצוץ.

אוכלים קר או פושר


אין תגובות: