~~ איך מצלמים כתר תפוחים? בסטודיו של דניה ויינר! ~~


צילום: דניה ויינר סיגנון: אוריה גבע
 
 
לפני מספר חודשים פרסמתי מתכון של כתר שמרים ממולא בתפוחים וקינמון, מאפה מבצק עשיר עם מלית ממש טעימה. חברתי מלכי אדלר, קונדיטורית שכותבת במגזין פנינים של עיתון הקהילה הציעה לי להתארח אצלה במדור ולהגיש לקוראיה את המאפה וכך יצא שנסעתי אליה, יחד הכנו את המאפה ולמחרת נסענו ליפו לסטודיו של דניה ויינר ליום צילומים שכלל עוד מנות רבות ומשגעות פרי מלכי אדלר. וכך יצא שהמאפה שמרים שלי זכה לתמונות מקצועיות, וכך יצא שאני משתפת אתכם.


את התמונה המכוערת שלי תראו בקישור המקורי, התמונה היפה, למעלה, היא תמונה של דניה ויינר עם סגנון של אוריה גבע.

התמנות למטה הם תמצית ההתרחשות.
מקווה שתהינו מההצצה
































5 תגובות:

Noa Stukalin אמר/ה...

וואו, מעניין לראות את מאחורי הקלעים :)

מוזמנת לבקר גם בבלוג שלי למרות שאני עוד לא הגעתי לרמה של צילומים מקצועיים כאלה.. :)
www.noastoo.blogspot.com

CooknBake אמר/ה...

איזה יופי :-)
מכיוון שלמדתי צילום מזון אצל דנייה אני גם יודעת איך נראה הסטודיו המקסים שלה.
ממליצה לך בחום לעבור קורס שכזה, זה מעשיר ומלמד ומאד כייפי.

דניה ויינר אמר/ה...

תודה רבה על הפרגון! שמחה שיצא לך להתארח אצלי.

Olya אמר/ה...

מקסים :)

אנונימי אמר/ה...

'צטערת, אבל אני אוהבת יותר את הצילום שלך! אל תמעיטי ביכולותייך, את מצלמת נ-ה-ד-ר.
א.