~~ איך מצלמים טלה?~~

מתכון לטלה המקופץ עם אורז וצנוברים בהמשך
בטח שלא עם המצלמה של הטלפון!י

יש אנשים כאלה, שהם ממש ברי מזל ומזמינים אותם לארוע שמשלב שני נושאים מרכזיים: עבודה נכונה עם בשר טלה טרי ולצילום מזון. הם אולי ברי מזל..אבל זה לא אומר שיש להם שכל. כי האנשים האלה לא חושבים שלפני שהולכים לאירוע שעוסק בצילום צריך לקחת מצלמה..או יותר גרוע, שצריך לבדוק שאכן יש בטריה במצלמה - פשוט לא יואמן האנשים האלה, אני ממש מתפלאת עליהם
~
אז מה הם עושים? אחרי שהם בהלם מעצמם על עוצמת הפספוס (בינינו, מגיע להם) הם נזכרים שבטלפון הנייד שלהם יש גם מצלמה, ובזמן שכול האנשים שיש להם שכל מצלמים עם מצלמות גדולות, איכותיות עם עדשות כאלה ואחרות, הם, בעליבותם מוציאים את הטלפון הנייד...ומצלמים תמונות עלובות


האירוע נערך מטעם תנובה המשווקת בשר אדום אדום ומטרתו להביא לידעת הציבור שהחלה לשווק בשר טלה טרי: כבר לא צריך ללכת רחוק בשביל טלה! מהיום - צלעות טלה, כתף טלה, וצוואר טלה מחכים לכם בסופרמרקטים הקרובים אליכם. בשר הטלה רך ועסיסי והכי חשוב בכשרות ובכשרות מהודרת


הארוע נערך בבית היפה של משפחת שלוש בנווה צדק וכיבד אותנו בנוכחותו השף אבי שטייניץ שהסביר והדגים על אופן הטיפול בנחתי הטלה השונים. כחלק מההדגמה הוא הכין לנו 2 מנות טעימות מאוד אחת  טלה טחון מוקפץ עם אורז צנוברים וחמוציות (מעולה!) והשני שווארמה טלה. הנ"ל הוגשו לצד סלטים רבים על שולחן יפיפה וערוך בטוב טעם

צילום דניאל לילה סטיילינג עמית פרבר 


לסיום הארוחה קיבלנו שלישית קינוחים פרווה אישיים פשוט מעולים! קרם מוס חלבה אוורירי כמו עננים בפה, מלאבי מתובל בדיוק כמו שצריך ומוס שוקולד שהיה עשיר במרקמו. ממש חגיגה. אחרי חקירה קטנה גיליתי שאחראי על הקינוחים היה טבח בשם חנן שהוא העוזר של השף שטייניץ. פניתי אליו והוא הבטיח שימסור לי את המתכונים בקרוב..אז יש למה לחכות




החלק השני של האירוע עסק בצילום מזון והוא הועבר על ידי הצלמת דניה וינר והסטייליסטית דיאנה לינדר ממתכוניישון  אשר הסבירו והדגימו סוגיות מרכזיות בצילום מזון

המפגש על כל צדדיו היה  מהנה ומחכים
תודה למארגנים מ- שלמור תקשורת ובמיוחד להדס שענתה בחפץ לב לכל השאלות שלי הקשורות בכשרות הארוע


והנה מתכון לטלה המקופץ עם אורז וצנוברים - מומלץ בחום
מצרכים ל- 4 מנות
שש מאות גרם טלה טחון "אדום אדום" עם מעט שומן
בצל בינוני קצוץ דק
שן שום קצוצה
חצי כפית מלח
שליש כפית פלפל גרוס
שתי כפות שמן זית
שלוש כוסות אורז מבושל
חופן פטרוזיליה קצוצה
שתי כפות צנוברים קלויים
שלוש כפות חמוציות

הכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית (משאירים אותו פריך מעט), מוסיפים את הבשר ומטגנים
מספר דקות
מוסיפים את השום והתבלינים, מערבבים ומצרפים את האורז. מערבבים היטב עד שכל האורז חם והוא מכוסה היטב בבשר ותבלינים, מוסיפים את הפטרוזיליה והצנוברים, מערבבים ומגישים


2 תגובות:

אריאלה פיקסלר אלון אמר/ה...

מרילין היפה, רק עכשיו, כשנכנסת אליי לבלוג ראיתי שמזמן לא קיבלתי ממך עדכונים ונכנסתי וראיתי שפרסמת ביקורת על האירוע.
אני חייבת לומר ששמחתי מאוד לפגוש אותך ואשמח עוד יותר לפגוש אותך גם בעתיד.
את אישה כלבבי.
שולחת לך חיבוק גדול
אריאלה

אריאלה פיקסלר אלון אמר/ה...

מרילין היפה, רק עכשיו, כשנכנסת אליי לבלוג ראיתי שמזמן לא קיבלתי ממך עדכונים ונכנסתי וראיתי שפרסמת ביקורת על האירוע.
אני חייבת לומר ששמחתי מאוד לפגוש אותך ואשמח עוד יותר לפגוש אותך גם בעתיד.
את אישה כלבבי.
שולחת לך חיבוק גדול
אריאלה