betterave au romarin
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWom-7WRvEdWu-c-wNtdPff77NA4wtoVX0kGaTlwQRNWFieZ8NRQvb-JfRcwq-jW_gwkDRH784GP6s860vsYilmXrgYIpB-DTH-FfGFdrKJZ6iELjt7dQ7efEWxXEnQk-tMbKdCkl6W5I/s640/P1120844.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi1bVE_Zj5N_NIiVVxuEfNGrGuEjwb1EeKmThegLmKP7a6X4sn_Bi3j1nuN902MpoK2nmAGoCO42ERTnqFoEaijJb8f6gcaUuaEhHEkCESVc3T0M_qFReymfJ3szjnVso0HGGjrgXCyAn4/s640/P1120839.JPG)
במתכון המקורי (של ארז קומרובסקי) משתמשים בסלקים קטנטנים, משאירים אותם על קליפתם. אני עשיתי עם סלקים בגודל רגיל, קילפתי וחתכתי לרבעים עוד שינוי: במתכון משתמשים בכלי חרס אטום, כך
שהסלקים ייצלו במיציהם אני שמתי בשקית קוקי
~
שהסלקים ייצלו במיציהם אני שמתי בשקית קוקי
~
.
מצרכים
ארבע סלקים קלופים חתוכים לשמיניות
שליש כוס שמן זית
שתי כפות דבש
שישה שיני שום על קליפתם - על פי המלצה של פלפליתשני ענפי רוזמרין
שישה שיני שום על קליפתם - על פי המלצה של פלפליתשני ענפי רוזמרין
מלח גס
הכנה
מחממים תנור ל- 180 מעלות
מכניסים את כל החומרים לתוך שקית קוקי וסוגרים
אופים במשך שעה וחצי עד שעתיים
מגישים חם או בטמפרטורת החדר
מגישים חם או בטמפרטורת החדר
תגובה 1:
אוך איך בה לי ליטעום!!!ניראה מוצלח וטעיים
מקווה בלי נדר להכין אולי לשבת ניראה אם הזמן יאפשר לי...
נשיקות חמדתי
שונט
הוסף רשומת תגובה