~~~~~~~ פלפל אפוי על בצק עלים / ליאת ~~~~~~


מתכון של ג'קומו, שינויים ותמונה באדיבות ליאת/ בתאבון
וכאן המקור כפי שהיא רשמה

מצרכים
שישה פלפלים ירוקים בהירים / או גמבות
מאה גרם גבינה מלוחה
מאה גרם גבינת שמנת - החלפתי בגבינת עזים 3%
מאה גרם גבינת ריקוטה
מאה גרם גבינה צהובה מסוג "עמק" - שמתי פרמזן
פלפל לבן
.

הכנה
קוטמים את חלקם העליון של הפלפלים
מכינים תערובת מכל הגבינות ומפלפלים מעט
ממלאים את הפלפלים בתערובת הגבינות
סוגרים על פלפל עם החלק שהסרנו בתחילה, ללא הגרעינים
מניחים כל פלפל על ריבוע בצק עלים
אופים בתנור במשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות
מגישים חם או בטמפרטורת החדר
אפשר להגיש עם רוטב עשוי משמנת, גבינה מלוחה ואגוז מוסקט
מבשלים את הרוטב במשך מספר דקות
כאן ליאת ויתרה על השמנת / יש גבול לכמויות השמנת בשבוע אחד היא כותבת

אין תגובות: